Top 51 moderna haljina od čipke – najmodernije čipkaste haljine

Top 51 moderna haljina od čipke – najmodernije čipkaste haljine

Čipka je uvijek aktualna, posebno u svečanoj modi i modi za večernje izlaske. Ove sezone haljine od čipke možete nositi i kao dnevne haljine. Ovisno o boji, kroju ali i cipelama, torbi i šminki neke od haljina od čipke možete transformirati tako da budu prikladne za svaku priliku. Duge svečane haljine od čipke su dobar odabir za kume na vjenčanju, užu rodbinu, za maturalnu večer, ali i neke druge posebno elegantne prilike. Iako neke duge haljine od čipke mogu biti manje svečane i prikladne i za manje casual izdanja.

Kakve su haljine od čipke moderne ove sezone pogledajte ispod.

Moderne svečane haljine od čipke

Moderne svečane haljine od čipke su duge, ali i kratke kao i midi haljine. Čipka je materijal koji skoro na svim dužinama izgleda posebno i elegantno.

Duge čipkaste svečane haljine

Duge svečane haljine od čike su klasičan odabir za brojne svečane situaciju. One su elegantne, svečane, privlače poglede i za mnoge svečane prilike su prvi izbor. Moderne su u tamnim, kao i svijetlim pastelnim nijansama, ali su uvijek moderne i u crvenoj boji. Ove sezone se dodatno ističu smaragdna i jaka plava boja.

Kratke i midi čipkaste svečane haljine

I dok su duge čipkaste haljine ipak nešto svečanije i prikladnije za posebne prilike, kraće čipkaste haljine su za mnog prilike odličan odabir. Mini dužine mogu biti dobar izbor za izlaske, za goste na svadbi, dok su midi dužine elegantne, te dobar izbor za goste na svadbi, razne svečane večere, te neka formalna druženja.

Bijele čipkaste svečane haljine

Ove sezone bijela boja je moderna na svečanim haljinama te je prisutna i kod čipkastih svečanih haljina. I dok se i dalje raspravlja o tome da li su bijele haljine prikladne za goste na vjenčanju, postoje druge svečane prilike za koje one mogu biti odličan odabir. Uz to bijele svečane haljine uz malo promjena ili dodavanje remena mogu se pretvoriti u haljine za brojne situacije.

Crne čipkaste svečane haljine

Crna boja je elegantna i svečana, te u kombinaciji s čipkom bit će odličan odabir za brojne svečane prilike.

Čipkaste svečane haljine

Čipkaste svečane haljine mogu biti raznolike, od elegantnih do casual, ali se i one mogu odabirom obuće pretvoriti u elegantne.

Ljetne čipkaste haljine

Vezano: