19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Europski tjedan sporta ovog vikenda na Jarunu!

Upišite u svoj kalendar 22. rujna kao dan za sport, jer na središnjoj livadi na Jarunu od 11 do 17 sati se pod motom #BeActive obilježava Europski tjedan sporta...

Europski tjedan sporta ovog vikenda na Jarunu!

 

Upišite u svoj kalendar 22. rujna kao dan za sport, jer na središnjoj livadi na Jarunu od 11 do 17 sati se pod motom #BeActive obilježava Europski tjedan sporta. Riječ je o inicijativi Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti, pri čemu zemlje sudionice organiziraju aktivnosti i događaje na nacionalnoj razini. Ova kampanja inspirira Europljane da budu aktivni tijekom Tjedna sporta i ohrabruje ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost.

U moru sadržaja koji vas čeka na Jarunu, tamo će svoj kutak imati i Coach4You treneri, koji osim što za vas spremaju bogat program, brojne akcije i treniranje s njihovim trenerima po promotivnim cijenama, imaju i odgovore na sva vaša pitanja. Pod motom „Vrijeme je za trening“ Coach4You treneri su udružili snage sa svojim partnerom Watch Centrom i pripremaju za sve posjetitelje Europskog tjedna sporta nagradni natječaj u kojem će moći osvojiti Swatch sat, ali i popuste i pogodnosti za buduće kupnje u Watch Centru. Dok će se oni koji se bore za sat morati malo i oznojiti, popuste koje su pripremili Watch Centar i Coach4You će moći dobiti svi koji svrate do njihovog kutka.

Organizirajte se, skupite obitelj, prijatelje, ekipu s kojom trenirate, i svratite u subotu na Jarun, jer vjerujemo kako će se svakoga naći zanimljivih sportova i aktivnosti.