Moderne dnevne sandale za ljeto 2018.

      Nema komentara na Moderne dnevne sandale za ljeto 2018.

Moderne dnevne sandale za ljeto 2018.

S toplijim danima skidamo višak odjeće sa sebe, ali i obuća postaje sve manja. Ispod smo izdvojili pet najpopularnijih trendova, koji će vam pomoći pri odabiru sandala za ljeto pred nama. Ovo su sandale koje biste trebali moći nositi u grad, na posao ili večernje šetnje kada vam visoke potpetice nisu opcija.

-1- Natikače

Iako je u njima nešto nezgodnije hodati jer nema remena koji ih pridržava uz nogu natikače su se vratile u modu. Oblik potpetice je individualan odabir, a moderne su one od sasvim neobičnih i ukrasnih, do klasičnih salonskih potpetica srednje veličine.

-2- Papuče

Nastavno na natikače, papuče su također popularan odabir, možda i najpopularniji odabir ove sezone, iako one nisu sandale u klasičnom smislu jer nemaju otvorene prste. Najmodernije su one u blagi šipc, koje oblikom podsjećaju na cipele salonke.

-3- Rapsodija boja

Većina dizajnera visoke mode u svojim kolekcijama je imala šarene modele, ali uz njih moderne su i sandale u svim veselim bojama.

-4- PVC sandale

Prozirne plastične sandale novi su trend koji je predstavljen za ovu sezonu.

-5- Sandale s punom potpeticom

Ovo je najočitija ideja, ali zbog toga smo je ostavili za kraj. Bilo kakve sandale s punom potpeticom funkcioniraju za ljetne šetnje odlično. Uz to, jako su moderne.

+

Mrežaste i čipkaste čarape

Mrežaste ili čarape od čipke neizostavan su dodatak u chic modi. Ove sezone čarape se nose u svim kombinacijama, na potpuno otvorene sandale,  natikače i salonke.

Odgovori

*