25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Haljine bez leđa, s dubokim dekolteom i razrezom do vrha kukova su IN, ali kako ih nositi

Haljine s dubokim dekolteom i izrezom do vrha kukova, što se poklapa s visinom pupka su jako popularne, ali...

Haljine bez leđa, s dubokim dekolteom i razrezom do vrha kukova su IN, ali kako ih nositi

 

Haljine s dubokim dekolteom i izrezom do vrha kukova, što se poklapa s visinom pupka su jako popularne, ali postavlja se pitanje kako ih nositi, a da pri tom ne stavljamo na displej i svoje donje rublje.

Nije ništa strašno ukoliko vam proviri tu i tamo donje rublje, ali kako biste takve nezgode sveli na minimum predlažemo trik kojim se služe zvijezde.

Kod golih leđa na haljini birajte silikonski grudnjak koji se lijepi za grudi, te je bez naramenica, pa neutralizira problem golih leđa na haljinama.

Haljine s dubokim dekolteom  su obično s ušivenim košaricama grudnjaka u podstavu, a ako vaša nema već “ugrađeni”, odgovarajući grudnjak sami prišite na podstavu haljine.   Dodatni trik je da tkaninu haljine, pričvrstite obostrano ljepljivim trakicama uz kožu, kako bi stajala točno tamo gdje želite.

Čar visokog razreza na nozi je da dok koračate  otkriva vašu nogu, te se vaše noge doimaju mršavije i duže, ali problem je što nerijetko takve haljine otkivaju i gaćice. Trik kojim se zvijezde služe je bodi od postave u istoj bolji haljine.