Moderne sunčane naočale – ljeto 2018.

Jimmy Choo

Moderne sunčane naočale  – ljeto 2018.

Ljeto još nije gotovo, a  ako su vam dosadile vaše sunčane naočale, prisjetite se trendova i za novu radnu sezonu odaberite i nove naočale.

Ispod navodimo najpopularnije modne trendove sunčanih naočala koje su prezentirali najpoznatiji modni brandovi u svojim kolekcijama za  ljeto 2018.

– Uske naočale –

Prada

Ovogodišnji novitet su uske naočale. Iako nisu najpopularniji trend koji je dominirao, navodimo ga prvog jer je novitet kod modernih sunčanih naočala.

– Izrazito mačkaste naočale –

Vogue

GUESS

Ako su vaše prošlogodišnje naočale bile mačkastog oblika, vrijeme je da odete korak dalje i ove sezone kupite još izraženije.

– Maska naočale –

Tom Ford

Maska naočale vraćaju se u modu. Iako nam je teško ponovno kupiti, nešto što smo odbacili kao trend prije desetak godina, maska naočale, posebno naočale bez okvira ćemo viđati sve više u sljedećim sezonama.

– Leptir  naočale –

Altuzarra

Ovakve naočale, stakala trokutastog oblika, predstavljene su u brojnim kolekcijama, bilo u obliku maska naočala, naočala s tankim metalnim okvirima ili naočala s plastičnim okvirima.

– Cvjetne naočale –

Dolce & Gabbana

Naočale svih oblika i veličina, ali koje na okvirima imaju mali privatni vrt, općeprihvaćeni su trend, ali kojeg posebno podržavaju Dolce & Gabbana.

– Okrugle naočale –

Vogue

Ove naočale nikada ne izlaze iz mode, te su u nekoj od svojih varijacija uvijek prisutne.

– Šarene naočale –

Gucci

Naočale s debelim šarenim okvirima nastavljaju svoju prisutnost i u najnovijim kolekcijama.

Kakve naočale nose poznate dame – ožujak 2018.

Odgovori

*