29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako nositi hlače širokih nogavica

ozbiljnije lookove, ali i za ležerne, posebno plisirane. Ali ukoliko nemate tijelo manekenke njih je jako teško kombinirati, a da ne naglase sve ono najgore na nama...

Kako nositi hlače širokih nogavica

Hlače širokih nogavica su se prošle sezone vratile u modu, za poslovne i ozbiljnije lookove, ali i za ležerne prilike. Ali ukoliko nemate tijelo manekenke njih je jako teško kombinirati, a da ne naglase sve ono najgore na nama.  Ispod su neke od kombinacija, koje možete kopirati kako se ne bi previše mučili, ili kako vam moderne široke hlače ne bi stajale u ormaru.

Kako široke hlače kombiniraju stilisti i dizajneri u ovoj sezoni:

Široke hlače kombinacije

Hlače koje su bile omiljeni komad osamdesetih vratile su se u modu i srca poznatih trendseterica, a nakon njih i na ulicu. Neke žene ipak nikako da se naviknu na „višak” tkanine na na hlačama, te su u stalnoj potrazi za kombinacijama u kojima će im široke hlače izvrsno stajati. Međutim, stvar je pogleda na široke hlače, jer one su vrlo zavodljive i ženstvene, te ih zapravo možete nositi u svim kombinacijama u kojima biste nosili i široku suknju. Također, hlače širokih nogavica prikladne su za svaku dob, te s izvrsno uklapaju i u mladenački look, ali ih mogu nositi i žene srednjih godina. Njihova prednost je što daju dojam figure pješčanog sata, te ističu prave obline.

Kako se čini da trend nošenja širokih hlača neće nigdje otići u bližoj budućnosti, te kako će ostati u modi još neko vrijeme dobro je pronaći prave kombinacije za nošenje širokih hlača.

Iznad su neke ideje za kombiniranje širokih hlača iz najnovijih dizajnerskih kolekcija i modnih kampanja kako biste stekli ideje na što sve možete nositi i kako kombinirati široke hlače. Ispod donosimo još neke popularne ideje.

Što obući na široke hlače:

  • Široke hlače možete nositi u kombinaciji s laganim svilenim košuljama.

Košulje i široke hlače savršena su trendi kombinacija i za prilike kada želite izgledati ozbiljno, poput poslovnih prilika, a istovremeno kao osoba koja prati trendove. Možete odabrati široke hlače nižeg ili visokog struka, nositi ih s remenom ili bez. S kombinacijom širokih hlača i takne košulje ne možete pogriješiti.

  • Široke hlače možete kombinirati s uskim topovima.

Uske kratke majice nešto su razigranija kombinacija od širokih hlača i košulja, te odišu mladolikošću. Ovo je kombinacija koju su prihvatile modne influencierice, ali je i česta kombinacija na ulici u ljetnim danima. Ako želite istaknuti vitak struk nosite na široke hlače nižeg struka, a ukoliko hlačama želite nešto sakriti, tada se odlučite za široke hlače visokog struka.

  • Široke hlače izvrsno se slažu s uskim majicama.

Kombinacija uskih majica i širokih hlača izvrsna je kombinacija kojom kreirate figuru pješčanog sata ističući ženstvene obline.

  • Široke hlače izvrsno idu uz kratke jakne.

Kada birate jakne i majice koje nosite na široke hlače treba imati na umu da će one izgledati bolje ukoliko se dužine kreće oko struka ili se nose utrpane. Međutim, za moderan izgled možete se odlučiti i za duže gornje odjevne predmete. Ako nosite široke hlače uz duže tunike ili jakne trebate uzeti u obzir da će vas takva kombinacija vizualno proširiti, pa se za nju odlučite ako spadate u vitkije osobe ili obujte visoke potpetice kako biste vizualno izdužili tijelo.

  • Široke hlače izvrsno idu uz T-shirt majice kratkih rukava.

Ovo je hit kombinacija. Još ako se radi o majici s porukom, izgledat ćete jako moderno i ležerno. Ovu kombinaciju ćete pretvoriti u večernju ako je odjenete na cipele visokih potpetica ili elegantne sandale.

  • Široke hlače možete kombinirati sa sakoom.

Ako vam treba poslovniji ili elegantniji look, umjesto s kratkom jaknom široke hlače nosite na sakoe, a odgovarajuće boje trenutni su hit.

Od obuće široke hlače jedino ne idu uz gležnjače, ali ih možete kombinirati sa svim drugim tipovima bilo ljetne ili zimske obuće, ravne ili s visokim potpeticama.