10 prekrasnih haljina poznatih iz 2017. koje će ući u modnu povijest

10 prekrasnih haljina poznatih iz 2017. koje će ući u modnu povijest

Ispod smo izdvojili sasvim posebne haljine koje su nosile zvijezde u 2017. godini.

Neke su našle svoje mjesto na ljestvici jer su jednostavno prekrasne, neke jer su toliko posebne, a neke opet jer su odlično pristajale zvijezdi koja ih je nosila.

Nicole Kidman imala je jednu od ljepših haljina u prošloj godini. Crvena haljina odlično joj je pristajala. Haljina je toliko posebna i prekrasna, a s druge strane, sasvim jednostavna kakvu može nositi svaka žena.

Jennifer Lopez je u zatvorenoj crnoj haljini pokazala više stila i ljepote, nego u što bi pokazala bilo kakva otvorena haljina.

Rihanna i njena haljina našle su se na popisu zbog hrabrosti i posebnosti. Nositi krznenu haljinu u svečanim prilikama je zaista presedan.

Zendaya u ovoj crveno – crnoj haljini izgleda božanstveno. Odlična haljina i odlično joj pristaje.

Haljina koju je nosila Blake Lively nije nešto što bismo kopirali, ali na njoj i za priliku za koju je odabrala je savršena.

Katy Perry je odabrala sasvim posebnu haljinu kakvu nismo viđali do sada i zbog toga zaslužuje mjesto na popisu najboljih.

Haljina koju je imala Beyoncé za nastup nije ni nešto neviđeno ni prekrasno, jer smo takve kostime viđali na brazilskim plesačicama, ali nositi je s toliko samopouzdanja u visokoj trudnoći zaslužuje sve pohvale.

Haljina koju je nosila Lea Michele u boji vina jednostavno je savršena. Od boje, materijala i kroja, do toga kako joj pristaje…Sve je prekrasno.

Jessica Biel u srebreno – rozoj haljini nije mogla izgledati ljepše.

Haljina, kao i Jane Fonda  zaslužile su vjerojatno prvo mjesto. Odabrati ovako elegantnu haljinu i to u ružičastoj boji, s osamdeset godina, je nenadmašan modni odabir.

Odgovori

*