45 modernih malih crnih haljina prema obliku tijela

45 modernih malih crnih haljina prema obliku tijela

 

Ponekad je jednostavnije od raznoraznih dijeta i pokušaja da smršavite odabrati haljine koje će naglasiti ono najbolje na vama.

Budući da su male crne haljine omiljeni komad odjeće mnogih žena, a prikladne su za raznorazne prilike, ispod dajemo prijedloge malih crnih haljina prema onome što na svome tijelu želite istaknuti.

 

– Ako želite privući pažnju na ruke –

Tražite asimetrične haljine, haljine bez naramenica, haljine s kratkim rukavima… Haljine bez rukava vizualno podebljavaju ruke, pa ih nosite ako imate prirodno tanke ruke.  Haljine bez rukava i s ukrasima koje privlače pažnju na ruke su posebno popularne ove sezone.

– Ako želite privući pažnju na noge –

Trebate izabrati minice, očito. Također, haljine dužine oko koljena suptilno naglašavaju noge. Noge će posebno naglasiti jednostavne kratke haljine.

– Ako želite privući pažnju na leđa –

Birajte haljine s elementima koji se rijetko viđaju poput otvorenog kopčanja, dubokog izreza, čipke i sl.

– Ako želite naglasiti struk –

Remenje, ukrasi, steznjaci… Trebate birati šire haljine koje ćete stegnuti u struku ili haljine koje imaju ušitke, volane ili na bilo koji drugi način skreću pažnju na struk.

– Ako želite privući pažnju na stražnjicu –

Haljine koje imaju detalje na bokovima privući će pažnju na vašu stražnjicu. To su uglavnom haljine dužine ispod koljena, bez velikog dekoltea. Naravno, na stražnjucu najviše pažnje privlače uske haljine, od tankih materijala.

– Haljina koja će istaknuti vaše grudi i dekolte –

Haljina koja naglašava grudi ne mora nužno imati veliki dekolte, nego posebne detalje na predjelu grudi. Ona može biti sječena ispod grudi, biti nabrana na tom području ili imati ružu ili neki sličan ukras. Dobro krojen dekolte može privući pozitivnu pažnju i odlično vam stajati čak i ako imate male grudi.

– Haljine koje u pravilu pašu svim oblicima tijela –

Ovo su haljine koje ne ističu ni jedan dio tijela posebno, a napravljene su tkao da pomalo prekrivaju velike bokove i trbuh. Idealne su za ponije osobe.

Odgovori

*