Mladenačka moda za zimu 2017/2018. Top 10+ trendova

Mladenačka moda za zimu 2017/2018.  Top 10+ trendova

 

 

Kratki topovi i dalje su vrlo moderni, bez obzira na hladnije godišnje doba, kao i gola ramena.

Ispod su fotografije iz modnih kampanja za jesen – zimu 2017/2018. brandova DKNY, H&M, Penshoppe, Coach i Blackglama koje oslikavaju 10 najpopularnijih trendova u mladenačkoj modi za zimu 2018.

 

Gola ramena vrlo su moderna u ovoj sezoni, a majice i haljine golih ramena možete nositi u svim prilikama (večernji izlazak, kava, šetnja gradom), osim u školi.

Crvena boja smatra se najpopularnijom bojom ove zime. Nosiva je na sim odjevnim predmetima, kao i modnim dodacima.

Kratki topovi već nekoliko ljetnih sezona su pravi hit, ali ove godine svoju popularnost prenijeli su i u hladno godišnje doba.

Bomber jakna od umjetnog krzna komad je odjeće o kojem svakako trebate razmisliti. Praktična je i nosiva uz svaku kombinaciju, od dnevnih do večernjih.

Ruksaci su IN. Super praktični, a ove sezone i vrlo moderni.

Visoke čizme i u ovoj sezoni ostaju moderne, s tim da se ove godine za razliku od prošle nose u puno uočljivijim kombinacijama i bojama.

Krzneni rukavi novi su trend, ali su postali neizostavan dodatak u kolekcijama gotovo svih brandova i dizajnerskih kolekcija. Od Porsche Designa do H&M, svi ih imaju.

Kratka suknja na falte daje školski štih i vrlo izazovnim kombinacijama.

I pliš i zelena parka trendovi su sezone, a u kombinaciji apsolutni hit.

Tamna haljina s cvjetnim ili apstraktnim uzorkom koja podsjeća na ljetne lepršave haljine idealna je za izlaske i proslave.

Krznena “policijska” kapa začinit će svaku kombinaciju. Ako birate jedan modni dodatak za ovu sezonu odlučite se za krznenu kapu.

Odgovori

*