Moderne frizure za proljeće 2023. (nove slike)

Ako vam treba inspiracija kakvu frizuru odabrati, najjednostavnije je trendove uočiti na zvijezdama.  Ispod pogledajte 7 tipova frizura koje su najpopularnije među zvijezdama u posljednje vrijeme, a to su ujedno frizure koje se ubrajaju u top trendove frizura za 2023.

Moderne frizure za proljeće 2023.

Frizure zvijezda kakve su nosile posljednjih par dana (ožujak 2023.)

Ispod ćete detaljnije pročitati kakve su frizure moderne sa savjetima za održavanje, a u galeriji pogledajte kratki pregled trenutno najmodernijih frizura, kakve su zvijezde nosile zadnjih nekoliko mjeseci.

-1- Polurep, punđa i rep s pramenovima koje uokviruju lice

Vežite kosu prema želji  za bilo koju prigodu. Zatim izvucite pramenove ili šiške koji uokviruju lice.

Ovo je frizura koja je već nekoliko sezona aktualna, ali kada se nabrajaju moderne frizure za 2022. ona se i dalje uvijek nalazi na popisu top 10 modernih frizura.

-2- Valovi u kosi

Valovi u kosi su top frizura ljetne sezone, ali produžuje se već nekoliko godina i na jesensku. Ako nemate vremena praviti ih može ih zamijeniti i “zgužvana” kosa. Takva kosa koja se kovrča i namješta rukama ili difuzorom bez puno volumena ljeti se uvijek iznova vrati u modu.

Klasične valove koji su vladali proteklih godina zamijenili su nježni valovi, koje je lakše napraviti, a moguće ih je savršeno odraditi i u kućnoj radinosti. Na neki način se približavaju spomenutoj „zgužvanoj” kosi, pa možete kombinirati. Ovakvi valovi idealno idu uz sve dužine kose, uz asimetrični bob, pa čak kratku kosu. Nježne valove najjednostavnije ćete postići ako kovrčate kosu s peglom za kosu 2,5 cm promjera, na najmanjoj temperaturi kako je ne biste oštetili.

-3- Razdjeljak na sredini

Razdjeljak na sredini uz jako dugu kosu možda je najpopularnija frizura. Razdjeljak na sredini nosiv je uz sve dužine kose.

Sedamdesete su se vratile u modu, a jedan od najuočljivijih trendova je razdjeljak na sredini. Osim frizura s razdjeljkom na sredini štih sedamdesetih ćemo primijetiti i po šiškama, Posebno šiškama postupno šišanima tako da prate lice. Takve frizure pobuđuju vibru sedamdesetih i opušteni životni stil, ali su najava još jednog trenda, povratka šezdesetih, gustih šiški, ali za ovaj trend ćemo pričekati zimu 2021/2022. kako bismo bili sigurni da će zaživjeti.

-5- Ultra duga kosa

Iako je ovakva kosa uvijek stvar preferencija, nekome se sviđa, drugima ne, ove sezone je jako moderna. Kada se Margot Robbie pojavila na crvenom tepihu Oscara sa šiškama i ultra dugom kosom, takve šiške su postale najtraženija frizura koju su žene širom svijeta tražile od svojih frizerki da je iskopira bez obzira na dužinu koju su imale.

Zgužvana kosa, valovi, kovrče ili ekstenzije, ovog ljeta duga kosa je među zvijezdama pravi trend. Već nekoliko sezona je najavljuju neke influencerice, ali ove sezone ovakvu frizuru prihvaile su i zvijezde kojima atraktivan izgled i zavodljivost, koji se obično vežu uz duge frizure, nije na pravom mjestu, poput Zendaye ili Margot Robbie.

-5- razdjeljak u stranu s puno volumena

Ovakvu frizuru ćete dobiti ako kosu jedan dan nosite na jednoj strani, drugi na drugoj. Ili kosu fenirate na jednu stranu, a nosite na drugu.

Mnoge žene traže način kako modernizirati svoju frizuru ili promijeniti stil nošenja, a bez puno rezanja kose, a kosa nošena na stranu izvrsna je opcija. Trenutno daje glamurozan look, bez obzira na dužinu kose, a jako je moderna frizura, posebno se ponovno aktualizirala od početka ljeta 2021.

-6- Visoki rep ili punđa

I dok su proteklih nekoliko sezona za svečane frizure svi samo tražili valove, ovog ljeta visoki rep se vraća na ulice, ali i među svečane frizure. Mnoge žene su pustile kosu, a tek onda shvatile koliko s njom imaju mogućnosti pa se vraća u mogu visoki rep, ali i raznorazne izvedenice visokog repa, poput visokih punđa, visokih pletenica i slično.