Bijele, crne i zelene traperice prema prilikama

traperice_zelene_f

Bijele, crne i zelene traperice prema prilikama

Ove boje nisu originalne boje traperica, ali su osnovne boje, koje uz plave nosimo svake sezone.

Većina dizajnera predstavila je plave traperice kao osnovni trend ljetne sezone pred nama, ali postoje prilike kada su traperice u boji puno prikladnije od plavih.

Iako nosimo crne i zelene češće zimi, a bijele ljeti, bijele traperice ove sezone su bile vrlo popularne za hladne snježne dane.

Bijele traperice

Ipak, bijele traperice idealne su u ljetnim večerima za žene koje vole traperice, a plave traperice ipak izgledaju preteško za temperaturu vani. Ako volite traper, a ne osjećate se ugodno u vrućim jeans hlačicama, bijele uske traperice su pravi ljetni odabir za vas. Također, ako ste na moru izvan sezone najbolje ćete se osjećati u bijelim trapericama. U njima će vam ostati toplo, a nećete izgledati prenatrpano odjećom.

traperice_bijele_1

traperice_bijele_2

Crvene trperice

Iako crvene traperice nisu među osnovnim bojama spojevi su idealna prilika za nošenje.

traperice_crvene_1 traperice_crvene_2

Crne traperice

Crne traperice odabrat ćete za poslovne prilike. Kada plavi traper djeluje previše opušteno i ležerno da biste ga nosili na posao, a u hlačama od odijela se ne osjećate ugodno, tu uskače crni traper. On vrlo dobro može zamijeniti poslovne hlače na peglu. Također, crne traperice prikladne su za svečanija obiteljska okupljanja, kada ne želite biti previše ležerni, a ni ukrućeni.

traperice_crne_1 traperice_crne_2

Zelene trperice

Zelene traperice odišu sportskim stilom. Volite proljetno rolanje, planinarenje ili šetnje po prirodi, a više ste tip za traperice nego za trenirke, zelena boja je za vas.

traperice_zelene_1

traperice_zelene_2


Komentari

Odgovori

*