Kako kršiti modna pravila i izgledati super

      Nema komentara na Kako kršiti modna pravila i izgledati super

Kako kršiti modna pravila i izgledati super

Zimi ljetne haljine tankih materijala, štrample na otvorene cipele i čizme ljeti samo su neke od kombinacija koje su nekada izgledale smiješno, a sada su potpuno dopuštene u modnom smislu. Zapravo, baš u njima ćete izgledati apsolutno trendy.

Napokon je dopušteno:

– Zaboraviti na sezone –

Na primjer, tanku haljinu možete nositi na zimski kaput. Zimi možete odjenuti cipele na bosu nogu ukoliko vam nije hladno, a ljeti čizmice.

– Čarape sa stopalima na otvorene sandale –

 

Već nekoliko sezona ovo je sasvim dopuštena kombinacija. Za zimske izlaske slobodno odjenite čarape i otvorene svečane cipele.

– Obruči za kosu i špangice ako imate i preko 40 –

Ukrasi za kosu nekad su bili rezervirani za mlade djevojke, međutim, danas ih stavite prema modi i potrebi u bilo kojoj dobi.

 

– Kombiniranje uzoraka –

Nekad je bilo nedopustivo odjenuti karirani uzorak na prugice, a danas su sve kombinacije, ne samo dopuštene, nego i poželjne.

– Kombinirati različite žarke boje –

Osim različitih uzoraka super je moderno i kombinirati boje u živahnim nijansama, kao i različite teksture i tkanine.

– Kombiniranje sportskih komada u svim prilikama –

Već smo naviknuli vidjeti tenisice u svim prilikama, ali ova sezona donosi još daljnji pomak, tako možete nositi večernju torbu za dnevni look, sport, dukserice umjesto jakni za svečane prilike, štikle na plažu… Granice između sportskog, dnevnog i večernjeg looka ne samo da se pomiču, nego se ti lookovi potpuno miješaju.

Odgovori

*