28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako kršiti modna pravila i izgledati super

Zimi ljetne haljine tankih materijala, štrample na otvorene cipele i čizme ljeti samo...

Kako kršiti modna pravila i izgledati super

Zimi ljetne haljine tankih materijala, štrample na otvorene cipele i čizme ljeti samo su neke od kombinacija koje su nekada izgledale smiješno, a sada su potpuno dopuštene u modnom smislu. Zapravo, baš u njima ćete izgledati apsolutno trendy.

Napokon je dopušteno:

– Zaboraviti na sezone –

Na primjer, tanku haljinu možete nositi na zimski kaput. Zimi možete odjenuti cipele na bosu nogu ukoliko vam nije hladno, a ljeti čizmice.

– Čarape sa stopalima na otvorene sandale –

Već nekoliko sezona ovo je sasvim dopuštena kombinacija. Za zimske izlaske slobodno odjenite čarape i otvorene svečane cipele.

– Obruči za kosu i špangice ako imate i preko 40 –

Ukrasi za kosu nekad su bili rezervirani za mlade djevojke, međutim, danas ih stavite prema modi i potrebi u bilo kojoj dobi.

 

– Kombiniranje uzoraka –

Nekad je bilo nedopustivo odjenuti karirani uzorak na prugice, a danas su sve kombinacije, ne samo dopuštene, nego i poželjne.

– Kombinirati različite žarke boje –

Osim različitih uzoraka super je moderno i kombinirati boje u živahnim nijansama, kao i različite teksture i tkanine.

– Kombiniranje sportskih komada u svim prilikama –

Već smo naviknuli vidjeti tenisice u svim prilikama, tako da ih možete nositi večernju torbu za dnevni look, sport, dukserice umjesto jakni za svečane prilike, štikle na plažu… Granice između sportskog, dnevnog i večernjeg looka ne samo da se pomiču, nego se ti lookovi potpuno miješaju.