Značenje moderne zelene boje

      Nema komentara na Značenje moderne zelene boje

znacenje-zelene-boje-f

Značenje moderne zelene boje

Smaragdno zelena jedna je od popularnijih boja za jesen – zimu 2014/2015.

Zelena boja se smatra bojom ravnoteže i harmonije, pa će vas umirivati cijelu sezonu. Ona uravnotežuje intelekt i emocije, kreirajući sklad između glave i srca.

Zelena boja je također boja rasta, obnove i ponovnog rođenja. Ona obnavlja energiju, pa odjeću u zelenoj boji nosite kada se osjećate bezvoljno i melankolično kako biste se potaknuli na produktivnost.

Zelena je emotivno jako pozitivna boja. Daje nam poticaj da se brinemo za sebe, ali i za druge.
Osobe koje vole zelenu boju trebale bi pripaziti da ne postanu žrtve, jer su prave dobričine, a to drugi mogu pokušati iskoristiti.

Zelena boja promovira dobre obiteljske i prijateljske odnose, ali i odlično okruženje za ljubimce. To je boja koja se obično povezuje sa svježim zrakom, biljkama i opuštanjem, pa se osobe koje je nose smatra gostoljubivim domaćinima.

Ako je vaša omiljena boja zelena vi ste praktična i prizemna osoba koja voli prirodu i povezana je s njom. Stabilni ste i dobro uravnoteženi. Vjerojatno ste ljubazni i suosjećajni, te znate zadržati mir i u kompliciranim situacijama. Inteligentni ste i volite učiti, te pokazujete brzo razumijevanje prema novim stvarima.

Smaragdno zelena u modernim komadima iz kolekcija za jesen – zimu 2014/2015.

znacenje-zelene-boje-1

znacenje-zelene-boje-2

znacenje-zelene-boje-3

znacenje-zelene-boje-6

znacenje-zelene-boje-7

znacenje-zelene-boje-5

znacenje-zelene-boje-4

Odgovori

*