19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne frizure za jesen – zimu

Iako su frizure koje viđamo na modnim pistama ili u kampanjama...

frizure-f

Moderne frizure za jesen – zimu

Iako su frizure koje viđamo na modnim pistama ili u kampanjama poznatih brandova rijetko nosive, ipak svake godine frizeri širom svijeta u njima traže inspiraciju za frizure, te ih s malo prilagodbi predstavljaju svojim klijenticama.

1. Kosa u stranu – Kosa u stranu moderna je frizura bila i prethodne sezone. Valovita ili glatka, u repu ili puštena, sasvim je svejedno, s dubokim razdjeljkom na stranu izgledat ćete vrlo moderno.

frizure-1-1

frizure-1-2

frizure-1-3

frizure-1-4

frizure-1-5

2. Ravno šišana – Ravno šišana frizura može biti razigrana i ozbiljna, prema vašim željama. Važno je da je frizura ravna i dobro ošišana.

frizure-2-1

frizure-2-2

frizure-2-3

frizure-2-4

frizure-2-5

3. Kratki seksi bob – Kratki razigrani bob u većini slučajeva je odličan izbor frizure. Za večer kosu možete zagladiti prema natrag gelom  i dobiti vrlo modernu svečanu frizuru.

frizure-3-1

frizure-3-2

frizure-3-3

frizure-3-4

frizure-3-5

4. Dječačke frizure – Ako ste poželjeli radikalnu promjenu odlučite se za neku od dječačkih frizura. Uz pravu šminku i odjeću, dječačka frizura može biti zapravo vrlo ženstvena.

frizure-4-2

frizure-4-3

frizure-4-4

frizure-4-5

frizure-4-1

5. Mokro i divlje – Efekt mokre kose vrlo je popularan, a preferiraju ga djevojke koje odbacuju klasiku i standardni stil friziranja. Postiže se stiliziranjem kose s posebnim proizvodima koji daju kosi „wet“ efekt.

frizure-5-1

frizure-5-2

frizure-5-3

frizure-5-4

frizure-5-5

6. Nježni volumen – Nježni volumen je idealan za srednje dužine kose. Inspiriran je frizurama pedesetih, odaje sofisticiran dojam, ali je ipak moderniziran i prilagođen suvremenom načinu života.

frizure-6-1

frizure-6-2

frizure-6-4

frizure-6-5

frizure-6-3

7. Visoki rep s ukrasima – Frizuru je vrlo jednostavno praviti, ali komplicirano ju je održavati uvijek svježom, urednom i mirisnom, jer mnoge žene posežu za ovom frizurom kada im kosa nije u najboljem stanju, što ove sezone nikako nije opcija.

frizure-7-1

frizure-7-2

frizure-7-3

frizure-7-4

frizure-7-5

8. Razbarušena balerina punđa  – Nakon par sezona spuštenih punđa balerina punđa se vraća na velika vrata, iako u nešto drugačijem obliku. Nije moderna zaglađena, nego razbarušena.

frizure-8-1

frizure-8-2

frizure-8-3

frizure-8-4

frizure-8-5