28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Neymar Jr kao novi Police Eyewear brand ambasador

Talijanski lifestyle brand Police najavljuje brazilskog nogometaša...

Neymar Jr kao novi Police Eyewear brand ambasador

Neymar Jr kao novi Police Eyewear brand ambasador

Talijanski lifestyle brand Police  najavljuje brazilskog nogometaša Neymara Jr-a kao novog globalnog brand ambasadora za 2014. Neymar Jr nastavlja koracima prijašnjih Police ambasadora među kojima su Bruce Willis, George Clooney, David Beckham i Antonio Banderas.

Kao najpopularnije sportsko ime Lige prvaka i FIFA Svjetskog prvenstva 2014., suradnja Neymara Jr-a s Policeom obilježava udruženje dviju najvećih ikona sezone. Kampanju je snimio svjetski poznati fotograf Rankin, a prikazuje Neymara Jr-a kako prezentira novu Police eyewear kolekciju.

Ennio De Rigo, predsjednik eyewear kompanije De Rigo Vision Spa u čijem vlasništvu je i Police, o suradnji kaže: „Vrlo smo ponosni na novu i uzbudljivu suradnju s Neymarom Jr-om kao mladom, strastvenom i talentiranom zvijezdom u svom području: svojim maverick stilom utjelovljuje Policeov DNA kao nitko drugi“.

Neymar Jr. kaže: „Za mene je zadovoljstvo i čast biti novi globalni ambasador za Police. Iznimno mi se sviđa njihov stil i naočale su modeli koje osobno koristim. Snimanje je bilo vrlo ugodno i nadam se da ćemo imati uspjeha s obiteljskim biznisom“.