5 svečanih lookova koji su nekad bili grozni, a sad ih svi obožavaju

2 siječnja, 2021 0 By Moda

5 svečanih lookova koji su nekad bili grozni, a sad ih svi obožavaju

5 lookova koji su nekad bili grozni, a sad ih svi obožavaju

Poznato je da zvijezde često idu ispred svog vremena kada je moda u pitanju. Izgledi koje su nekad svi ocjenjivali kao negativne, danas su u vrhu modnih trendova.

Ispod pogledajte koji su to svojevremeno najkritiziraniji lookovi, koji danas izgledaju odlično.

haljine-s-dodjele-oscara-1

Daryl Hannah, 1988.– Sunčane naočale i kratka haljina na dodjeli Oscara bili su svojevremeni skandal, a danas su tipična slika holivudskog glamura.

haljine-s-dodjele-oscara-2

Courtney Love, 1995. – Kruna na glavi, crveni ruž i neuredan izgled, bio je samo ispred svoje ere. Danas je Hollywood opsjednut kraljevskim dvorima. Sviđalo vam se ili ne i neuredan izgled i kruna na glavi, postali su klasik.

haljine-s-dodjele-oscara-4

Winona Ryder, 1997. – Utjecajni mediji govorili su da izgleda u ovoj haljini kao „šiparica“, a danas čipkaste kragne i stil s daškom gotike obožavaju gotovo svi modni kritičari.

haljine-s-dodjele-oscara-3

Gwyneth Paltrow, 2002. – Pletenica u kosi i duga suknja proglašene su najgorim izgledom s dodjele Oscara svih vremena, da bi par godina nakon toga takve pletenice u kosi postale neizostavan look svih svečanih frizura, a duga suknja u samom vrhu modnih trendova.

haljine-s-dodjele-oscara-5

Samantha Morton, 2004. – Svi su kritizirali Givenchy haljinu da ima previše volumena i da izgleda kao da je napravljena od dekora, danas ova haljina izgleda kao da je uvijek bila i da nikad neće izaći iz mode.