20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

5 komada odjeće koje morate imati u prosincu

Prosinac je vrijeme domjenaka, zabava, obiteljskih druženja i izlazaka...

odjeca-za-blagdane-f

5 komada odjeće koje morate imati u prosincu

Prosinac je vrijeme domjenaka, zabava, obiteljskih druženja  i izlazaka, da bi sve kulminiralo dočekom Nove godine.

Kako biste spremno dočekali užurbanu atmosferu organizirajte ormar i pripremite ovih pet komada odjeće koji su neizostavni u ovoj veseloj sezoni.

-1- Mala crna haljina

odjeca-za-blagdane-1

Mala crna haljina odličan je odabir za sve prilike. To je savršen komad odjeće koji možete nositi gotovo u svakoj prilici.

-2- Čipkasta haljina

odjeca-za-blagdane-2
Uz malu crnu haljinu neizostavan komad je i čipkasta haljina. Čipkaste haljine su raznolike, te možete odabrati prema svome ukusu haljinu koja će vam najbolje pristajati. U svakom slučaju, ako već nemate, dodajte čipkastu haljinu u svoj ormar.

-3- Prozračna tunika

odjeca-za-blagdane-3

Prozirni top ili tunika zrače glamurom, a posebno su čest odabir kod teenagerica, na traperice. U svečanijim prilikama nosit ćete prozirne tunike na crne hlače ili suknje, a u opuštenijim, na jeans.

-4- Suknja olovka oblika

odjeca-za-blagdane-4
Suknja olovka oblika, posebno crna najbolji je novitet u trendovima ove sezone. Ona zrači elegancijom, a odlična je za sve prilike, od poslovnih domjenaka do svečanih zabava, a možete je nositi i u ured.

-5- Kratka morotistička jakna

odjeca-za-blagdane-5

Motoristička jakna bi značilo da je ili kožna ili da ima neka obilježja karakteristična za motoristički stil poput zakovica i nitni. Ovakve jakne ublažit će svečani stil i učiniti ga ležernijim, ali mu dodati dozu glamura.