Kako odabrati prave naušnice

Kako odabrati prave naušnice

Prave naušnice mogu popraviti vaš izgled i pretvoriti običan u savršen look. Ali samo ako ne pogriješite s odabirom. Naušnice je potrebno uskladiti s odjećom, prilikom, ali i frizurom.

Naušnice možete uskladiti s bojom odjeće

 

nausnice-frizura-15

Za podignutu kosu najlakše je odabrati naušnice, jer gotovo da pristaju svi stilovi. Za svečanije prilike odaberite naušnice od plemenitih materijala, a za manje svečane možete nositi i bižuteriju.

nausnice-frizura-11

Postoji nekoliko načina na koje možete uskladiti naušnice s frizurom i oblikom lica.

Prvo razmislite o obliku lica. Ukoliko imate lice okruglog oblika trebali biste izbjegavati okruglaste naušnice. Ako imate izduženo lice izbjegavajte duge naušnice koje vise  jer će kreirati dugu vertikalnu liniju.

 

nausnice-frizura-2

Kako odabrati naušnice prema frizuri

Prema dužini kose vrijedi pravilo da što je duža kosa, to možete nositi i veće naušnice. Uz kratku kosu ne odgovaraju velike naušnice, pa će nešto jednostavniji oblici bolje pristajati.

Iznimka su svečani lookovi

Dužoj kosi pristaju svi oblici i dužini, a birat ćete prema osobnim preferencijama i obliku koji vam najbolje pristaje.

nausnice-frizura-4

nausnice-frizura-7

Da bi vam naušnice još bolje pristajale uskladite ih s bojom kose. Dragi kamen u sličnoj nijansi poput vaše kose ili komplementarnoj boji učinit će da i frizura i naušnice bolje izgledaju.

 

nausnice-frizura-1

Također, naušnice možete odabrati prema boji očiju. Zelene naušnice nevjerojatno će istaknuti zelene oči, plave naušnice plave oči, a smeđe naušnice smeđe oči.

nausnice-frizura-10

nausnice-frizura-9

nausnice-frizura-12

nausnice-frizura-5

 


Komentari

Odgovori

*