29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Lana Biondić na castingu za reviju S.dressa na Dreft Fashion Weeku Zagreb birala je plavuše

Na castingu za reviju S.dressa Lane Biondić kojom će se otvoriti Dreft Fashion Week Zagreb...

Lana Biondić na castingu za reviju S.dressa na Dreft Fashion Weeku Zagreb birala je plavuše

Na castingu za reviju S.dressa Lane Biondić kojom će se otvoriti Dreft Fashion Week Zagreb najavljena je prva revija ovog modnog branda koji je zaludio sve domaće fashionistice.

Osim što je tražila plavuše, Lana je bila u potrazi za modelima koji će savršeno utjeloviti duh S.dress-a i predstaviti samouvjerenu svježinu, ali i snagu senzualnih silueta S.dress žena te svojim stavom, osobnošću, ali i toplim osmjehom pokazati novu kolekciju S.dressa za s/s 14.

Povodom castinga i ususret daljnjim najavama vezano uz njenu ekskluzivnu reviju, Lana je izjavila “Nije mi lako, učila sam od najboljih, moj je suprug u suradnji s jednim od pionira hrvatske modne branše Hamedom Bangourom stvarao revije koje me iznova zadivljuju čak i iz današnje perspektive. Činjenica da su modnim pistama Zagreba koračale jedna Karolina Kurkova i Alek Wek danas mi se čini gotovo nestvarnim, a Dalibor Betty za Estare Culto kreirao je još i tada kolekcije ispred svog vremena.

No uz pomoć nevjerojatno profesionalne Sarah Josipović i njenog tima u organizaciji Dreft Fashion Weeka Zagreb i moje vrlo jasne vizije onoga što želim pokazati ponajviše svojim dragim prijateljima, suradnicima te posebice S.dress kupcima koji me prate već 3.godinu zaredom, znam da ćemo ispuniti visoka očekivanja. Uzbuđena sam i sretna jer je S.dress brand nakon upornog rada i nezaustavljive kreativnosti zaslužio je i svoju prvu veliku reviju, kao početak turneje onih međunarodnih, kojom će se pokazati na pisti svog grada gdje je sve i započelo.

S.dress show biti ce i svojevrstan hommage svim suradnicima koji su vjerovali u mene od samih početaka jer bez pravog tima koji dijeli vašu viziju, ostalo bi sve samo na snu, a danas je S.dress modni brand o kojem se šuška već i diljem svijeta, što je nevjerojatna i predivna realnost.”