3 savjeta da postanete žena sa stilom

3 savjeta da postanete žena sa stilom

Mnoge žene željele bi izgledati dobro i imati stila, ali ne znaju od kuda krenuti. Za početak je dobro znati što znači imati stila. Imati stila ne znači slijepo slijediti modu, nego odabrati odjeću koja idealno odgovara vašem karakteru i raspoloženju, ali i  prilici za koju se odijevate, a da istovremeno ta odjeća ne kaska za trendovima.

-1- Primjeri

Najbolji način da pronađete dobar stil je da tražite primjere. Osvrnite se oko sebe, pogledajte žene koje imaju stila, prelistajte časopise ili promatrajte na televiziji žene vaše dobi, a za koje se komentira da imaju stila.

-2- Kritičan, ali suvremen stav

Svako malo pogledajte u svoj ormar i izbacite odjeću koja ne odgovara vašem novom stilu, kako biste imali prostora za nove suvremene komade.

-3- Započnite s neutralnim kombinacijama

Da biste se osjećali dobro u svojoj koži ne trebate krenuti odmah s eksperimentiranjem. Postupno gradite promjenu bez drastičnih rezova, kako bi se drugi naviknuli i kako biste izbjegli komentare. Kada dođete do razine da se ugodno osjećate u svojoj odjeći i da ste uvijek sređeni, možete početi eksperimentirati i graditi individualan stil. Slika izvana trebala bi reflektirati osjećaje iznutra.


Komentari

Odgovori

*