23 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Makeover u jednoj minuti

Ako tražite novi look, a niste raspoloženi za dugotrajna...

Makeover u jednoj minuti

Ako tražite novi look, a niste raspoloženi za  dugotrajna planiranja i promišljanja, to ne bi trebao biti nikakav problem. Pokušajte s jednominutnom transformacijom.

-1- Usne

Makeover u jednom minuti

Sljedeći put kada vam treba ekstra glamura, dodajte ga crvenim ružem. Crveni ruž vrlo je moderan, samo je bitno pronaći pravu nijansu. Općenito je pravilo da što imate svjetliju kosu birate nijanse crveno – narančaste, a ako imate tamniju kosu, tada birajte nijanse od klasične crvene prema boji vina, iako osim boje kose, u obzir biste trebali uzeti i nijansu tena.

-2- Naočale

Naočale su možda najbrži način za promjenu izgleda. Pronađite naočale koje odgovaraju vašem licu, a istovremeno vam daju dozu posebnosti. Probajte s mačkastim oblicima koji su moderni ove sezone.

-3- Obrve

promjena-izgleda-3
Zbog rijetkih obrva izgledate starije, pa ćete popunjavanjem, olovkom za obrve postići drugačiji, ali i mlađi izgled.

-4- Ten

Makeover - promjena izgleda

Potamnite li malo ten, izgledat ćete kao da ste se vratili sa sunčanog odmora. Ipak, nemojte pretjerati ili koristiti nekvalitetne preparate kako ne biste izgledali narančasto.

-5- Šal

Makeover - promjena izgleda

Bilo ljetni ili zimski, šalovi mogu dati instantnu preobrazbu vašem izgledu. Za ljeto birajte tanke lanene ili svilene šalove u modernim bojama.