Najvažnija pravila dobrog izgleda

      Nema komentara na Najvažnija pravila dobrog izgleda

Najvažnija pravila dobrog izgleda

Nikakva šminka, ni odjeća  ne može pomoći da netko izgleda dobro ukoliko zaboravlja na osnove brige o izgledu.

1. Prehrana – Iz jelovnika izbacite svu hranu koja truje organizam (brzu hranu, grickalice i sl.…) a dodajte što više voća i povrća.

2. Zdravlje – Ne zanemarujte sitne zdravstvene poteškoće. Koliko god vam se u tom trenutku činile beznačajne, mogu zapravo i otkrivati neku veću bolest. Kako biste to spriječili najbolje je javiti se svom liječniku.

3. Fizička aktivnost – Vježbanje, trčanje, role, bicikl i sl. neka vam ispune slobodno vrijeme. Zaboravite na sjedenje pred televizorom ili kompjuterom, dovoljno vremena provodite sjedeći na poslu. Izađite na svjež zrak.

4. Pravilno držanje – Pravilno držanje upotpunjuje vaš izgled, izgledate bolje, a svakako i zdravije. Svakodnevno radite vježbe za one dijelove tijela koji su najugroženiji.

5. Dišite pravilno – Udišite duboko i izdišite lagano. Iskoristite maksimalni kapacitet svojih pluća jer jedino tako svoje tijelo dovoljno opskrbljujete kisikom.

6. Stres i nervoza – Pokušajte se što manje nervirati i uzrujavati, a posebno oko stvari na koje ionako ne možete utjecati.

7. Tekućina – Pijte puno tekućine. 2 litre dnevno će pročistiti vaš organizam od štetnih stvari i smanjiti glavobolje.

Odgovori

*