Načini da budete seksi i atraktivni

 

Načini da budete seksi

Nema ništa loše u tome da želite biti seksipilni, sve dok znate razlikovati seksipilnost i vulgarnost. Seksipilnost je nekim ženama prirodna, ali nije urođena, što znači da svaka žena može izgledati seksipilno ako se potrudi.

izgled_2

Kako biti seksi?

Brinite o svome izgledu. Odijevati se seksipilno ne znači provokativno. Pronađite odjeću koja vam dobro pristaje i koja vam je udobna. Eksperimentirajte sa stilovima dok ne pronađete onaj u kojem se najbolje osjećate.

seksi-izgled-1

– Izgradite svoj stil. Nemojte nikoga kopirati. Naravno dobro je inspiraciju tražiti u drugima, ali morate otkriti što vama najbolje pristaje.

seksi-izgled-2

Obratite pažnju na detalje. Ne smijete nositi jeftino donje rublje samo zbog toga što ga nitko neće vidjeti. Nikad ne preskačite stvari osobne higijene. Nemojte nositi poderane čarape.

seksi-izgled-3

Odnosite se prema sebi dobro. Sve dok se prema sebi ne ponašate kao prema kraljici nećete moći biti seksi bez obzira koliko dobro izgledali.

Načini da budete seksi

– Mnogi ljudi vjeruju kako su seksipilne žene snobovi, što nije istina. Seksi žene su drage, ljubazne i slatke. Prestanite se ponašati drsko, zločesto ili arogantno. Ako želite biti seksipilni oko sebe morate stvoriti okruženje u kojem je svima ugodno.

seksi-izgled-5-1

Smiješite se. Okolo biste trebali hodati sa smiješkom na usnama. Ako malo bolje pogledate likove u meksičkim sapunicama primijeti ćete da žene koje imaju seksipilne i privlačne uloge uvijek, pa i onim najtužnijim situacijama imaju osmijeh, dok zločeste, neprivlačne cure i kad se vesele imaju obješena usta. Neka vam osmijeh postane prirodni položaj usana.

seksi-izgled-5

-Držite se uspravno – Bez obzira na žene oko sebe i situaciju u kojoj se nalazite, uvijek zamislite da ste najprivlačnija žena u prostoriji i tako se i ponašajte.


Komentari

Odgovori

*