10 najboljih modnih savjeta

10 najboljih modnih savjeta

Kroz sezone i trendove pojavljuju se različiti savjeti, ali ovdje izdvajamo one koji vrijede u svakoj prilici i očuvali su se godinama.

1- Kvalitetnu odjeću kupujte u neutralnim bojama. Na taj način nosit ćete je više sezona i moći kombinirati u više prilika.

2- Nosite samo ono što vam dobro stoji. Ponekad je dobro ignorirati trendove, te nositi samo ono u čemu se dobro osjećate i što vam dobro stoji.

3- Smanjite broj odjevnih predmeta. Kada je u pitanju ormar, više nije nužno i bolje.

4- Nemojte se uvući u psihologiju rasprodaja. Ako za neki komad niste spremni platiti njegovu punu cijenu, vjerojatno u vašoj garderobi neće vrijediti ni onoliko koliko košta po sniženju.

5- Kupite nešto u animal printu. Gepard, zmijska koža i slični uzorci uvijek izgledaju chic, ako se koriste umjereno.

6- Investirajte u dobre modne dodatke.

7- Pokažite svoje najbolje strane, bilo da je to dekolte, mršave noge ili nešto treće.

8- Dodajte i malo boje. Iako će se vaša garderoba temeljiti na neutralnim bojama, trebaju vam i komadi u veselim nijansama kako bi podigli vaš izgled.

9- Ako niste sigurni, sredite se. Ako ne znate kako se od vas očekuje da budete odjeveni na nekom događaju, uvijek je bolje doći sređen.

10- Napravite dobre temelje. Kada ste zadovoljni temeljnim komadima odjeće (trapericama, poslovnim hlačama, suknjom, kaputom, cipelama i sl.) tada ćete s lakoćom kombinirati ostatak odjeće.

Ostavite komentar

*