28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Trendovi naočala za jesen

Moda za jesen dosta se vrti oko riječi retro. Pa, ako ste sažalijevali svoju baku zbog njenog zastarjelog stila, nemojte se iznenaditi ako se ove jeseni pojavite odjeći jednakoj njenoj....

Trendovi naočala za jesen

Moda za jesen dosta se vrti oko riječi retro. Pa, ako ste sažalijevali svoju baku zbog njenog zastarjelog stila, nemojte se iznenaditi ako se ove jeseni pojavite odjeći jednakoj njenoj. U ovaj retro trend su se uklopile i naočale.

Kako izabrati retro naočale?

Odabir pravih retro naočala za vas ne svodi se na odabir veličine. Mnoge žene misle kada se kaže retro, da trebaju izabrati najveće naočale koje mogu pronaći. To naravno nije istina. Kao i sve drugo, naočale bi trebale biti u proporciji s vašim licem i oblikom lica.

Ako nosite naočale za vid, ne bi bilo loše nabaviti nove moderne. Tako će naočale biti stiliziran modni dodatak, a ne opterećenje za vaš izgled. Moderne naočale za vid su jednostavnih linija i klasičnog izgleda, ali trebaju biti pomalo retro. Geek chic naočale još možete nositi, ali ih nemojte kupovati, jer će uskoro izaći iz mode.

S jedne strane gotovo neprimjetne naočale su moderne. Jednostavne linije i oblik koji savršeno odgovara licu.

S druge strane velike naočale su također hit, s debljim plastičnim okvirima, mačkastog ili ovalnog, prema okruglim oblicima.

U svakom slučaju ova jesen je prava sezone za eksperimentiranje s oblicima. Trik najboljeg izgleda je da kupite naočale koje se vama sviđaju, te da ne izgledate kao da ste se pokušali uklopiti u trendove, nego kao da furate svoj osobni stil.

naočale jesen – zima 2012 /2013.

Chanel naočale jesen – zima 2012 /2013.

naočale jesen – zima 2012 /2013.

Valentino naočale jesen – zima 2012 /2013.

naočale jesen – zima 2012 /2013.

Versace naočale jesen – zima 2012 /2013.

Jimmy Choo naočale jesen – zima 2012 /2013.

Dsquared naočale jesen – zima 2012 /2013.

Dsquared naočale jesen – zima 2012 /2013.

Oliver Peoples naočale jesen – zima