Nove ideje za stare načine odijevanja u uredu

Nove ideje za stare načine odijevanja u uredu

 

Odijevanje za posao je ozbiljan posao, bilo da ste knjigovotkinja ili umjetnica. Ipak, poslovna garderoba ako zaglavite u nekom trenutku može biti vrlo dosadna i neinspirativna. Kako se to vama ne bi dogodilo, slijede prijedlozi za odijevanje u novoj radnoj sezoni.

Odjela:

Tražite moderne krojeve primjerice capri hlače ili zavrnute rukave sakoa. Vedre boje također su dobar odabir.

Haljine:

Nema ništa jednostavnije nego uskočiti u dobru haljinu. Haljine su posebno dobar odabir za prijelazno razdoblje između godišnjih doba od ljeta prema jeseni.

Sakoi:

Dok su posljednjih sezona modernije bile vestice za ležernije poslovno odijevanje, sakoi su se vratili u velikom stilu u ovu poslovnu odjeću. Naravno, nećete nositi onaj stari od prije 10-tak godina. Da biste izgledali dobro, treba vam novi, moderniziran.

Suknje:

Ove sezone moderne su šire suknje, kao i klasične olovka suknje koje nikad ne izlaze iz mode.

Tunike:

Tunike imaju posebnu čar jer su elegantnije od pamučnih majica, a nisu stroge poput klasičnih košulja.  Promjena od ležernog u poslovni look je što ih  trebate utrpavati u suknje i hlače, a ne nositi preko želite li postići ozbiljniji izgled.

Hlače:

Hlače klasičnog kroja, do gležnja vrlo su popularne, a ako ste malo hrabriji možete se odlučiti i za hlače širokih nogavica, koje velikim korakom ulaze u visoku modu, ali i poslovno odijevanje.

Odgovori

*