16 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Neutralne boje i kako utječu na vaš stil

U neutralne boje ubrajamo crnu, bijelu, sivu i različite nijanse smeđe. U pravilu te boje se mogu kombinirati sa svim bojama i kreacijama...

Neutralne boje i kako utječu na vaš stil

U neutralne boje ubrajamo crnu, bijelu, sivu i različite nijanse smeđe. U pravilu te boje se mogu kombinirati sa svim bojama i kreacijama.

Dodatno se u neutralne mogu dodati modra, (boja traperica), maslinasta, srebrna, zlatna, bež i krem.

Te dvije skupine boja kreiraju paletu na kojoj se temelji garderoba većine žena, bez obzira pratile modu ili ne.  Stoga svakoj ženi trebaju crne, bež i smeđe cipele. Možda su dosadne, ali ne možete ignorirati njihovu široku mogućnost kombiniranja.

Neutralne boje su otporne na trendove, te ih možete nositi u više prigoda. One su fleksibilne jer ih možete kombinirati s bilo kojom drugom bojom, a da ne izgledate napadno, te će vam pomoći da se ugodnije osjećate u bilo kojoj prilici bez pretjerane uočljivosti.

Pri kupovini odjeće trebali biste slijediti pravilo da vam najskuplja odjeća bude u neutralnim nijansama, a ona pomodna i jeftinija u drugim bojama. Tako ćete najbolje iskoristiti potrošeni novac.

Ako vi spadate u topao tip (jesenski i proljetni), tj. imate tople tonove boje kose i kože najbolje ćete izgledati u neutralnim toplim bojama poput zlatne, bež, maslinaste, krem i čokoladno smeđe.

Ako ste hladan tip (zimski i ljetni) najbolje će vam pristajati neutralne hladne boje poput srebrne, modre, sive, crne i bijele.