Kako izgledati dobro u teretani ili na sportskim terenima

vjezbanje_2

Kako izgledati dobro u teretani ili na sportskim terenima

Teško je izgledati dobro u trenutku kada se znojimo, no, što bolje izgledamo to imamo više volje za rad na sebi, stoga, nagradite se s nekoliko modnih dodataka koji su lijepi, a ujedno i praktični:

 

– Traka za kosu – Traka za kosu će vam pomoći zadržati kosu i šiške na jednom mjestu, a ukoliko je kombinirate bojom s majicom ili trenerkom služi i kao zanimljiv modni dodatak.

– Eksperimentirajte s bojama – Vaša majica za teretanu ne mora uvijek biti bijela ili crna, kupite neku novu u nekoj jačoj boji. Sada su neonske boje hit, zašto ne biste kupili jednu majicu i za teretanu u jakoj žutoj, narančastoj, zelenoj ili možda ružičastoj.


– Garderoba koja je namijenjena vježbanju – Takve majice su nešto čvršće, ugodnijih materijala i ne morate brinuti prilikom istezanja da će se pokazati nešto što ne treba.

– Nosite tajice – Široke trenerke neće pokazati ono oko čega se trudite, uostalom, ako pratite svoje tijelo na ogledalu uz tajice će vam biti jednostavnije procijeniti izvodite li dobro određene vježbe.

vjezbanje


Komentari

Odgovori

*