19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne torbe za plažu

Iako im je prvenstvena namjena nošenje stvarčica za plažu ove torbe odličan su odabir bilo da idete na plažu, park, kavu u gradu ili šoping. Prostrane, relativno jeftine...

Moderne torbe za plažu

Iako im je prvenstvena namjena nošenje stvarčica za plažu ove torbe odličan su odabir bilo da idete na plažu, park, kavu u gradu ili šoping. Prostrane, relativno jeftine, te dostupne u mnoštvu dizajna, boja i uzoraka, lagane su za kombiniranje.  Uz pomoć torbi za plažu s lakoćom možete osvježiti svoj izgled.

Torbe za plažu postale su nezaobilazan modni detalj budući da je sve više toga što moramo ponijeti na plažu. Uglavnom su to veće platnene torbe (kako bi sve stalo u njih) svjetlijih boja.

Ove sezone u trendu su  zanimljive i zabavne torbe razigranih boja. Originalni motivi (od likova iz crtića, poznatih junaka, do pejzaža) na torbama za plažu prisutni su i kod poznatih svjetskih dizajnera.

Ukoliko kupujete veliku torbu za plažu obratite pažnju da li unutra ima manjih pregrada kako bi mogli odvojiti naočale, mobitel i novčanik od krema za plažu, ručnika i ostalih stvari.