23 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne traperice za proljeće i ljeto

Traperice birate najčešće prema obliku svoga tijela, ali možete se zapitati npr. jesu li traperice dječačkog stila moderne?! Što je s trapericama u boji?! Možete li nositi svoje stare trapez traperice ponovo ove sezone...

Moderne traperice za proljeće i ljeto

Traperice birate najčešće prema obliku svoga tijela, ali možete se zapitati npr. jesu li traperice dječačkog stila moderne?! Što je s trapericama u boji?! Možete li nositi svoje stare trapez traperice ponovo ove sezone?!

Odlična je vijest da ove sezone moderne traperice pokrivaju raznovrsne ukuse. Moderne su uske traperice, traperice dječačkog kroja, traperice niskog struka, podvrnjene traperice i ravne duge traperice.

Ipak, najveća novost su traperice u boji, pa čak i šarene traperice. Najmodernije su plava, tirkizna, ružičasta, žuta i zelena boja, te cvjetni uzorak.

Što se tiče plavog trapera moderan je u svim nijansama, od svijetlih, do najtamnijih.

Poderane traperice i dalje možete nositi, nećete iskakati, jer još uvijek ima brandova koji ih imaju u svojim najnovijim kolekcijama, ali su ipak mnogo manje moderne nego prošlih godina.

Moderni krojevi su nešto kraći, do ili iznad gležnja, a one duže traperice nose se zavrnute.

Što se tiče širokih nogavica (trapez), viđali smo zvijezde u njima, svi ih imaju u svojim kolekcijama, ali još uvijek nisu zaživjele kao trend na ulici. Nosite ih ako je to vaš stil i imate dovoljno samopouzdanja da vam ne smeta istaknuti se iz mase.

Moderne traperice za proljeće i ljeto 2012.

Moderne traperice za proljeće i ljeto 2012.