Dreft fashion week Zagreb predstavlja „Focus on fashion“

Dreft fashion week Zagreb predstavlja „Focus on fashion“

U srijedu 9. studenog u 11 sati u službenom hotelu Palace na zagrebačkom Zrinjevcu održana je press konferencija povodom nadolazećeg Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će se održati od 24. do 26. studenog 2011. godine.

Na press konferenciji direktorica DFWZ-a, Sarah Josipović, predstavila je program, domaće i svjetske dizajnere, sponzore i kampanju naziva „Focus on fashion“. Najavljena je i buduća dugogodišnja suradnja FWZ-a i Drefta koji se s godinama nametnuo kao idealan partner, jer je  prepoznatljiv moderni zaštitnik naše odjeće koji nenadmašno čuva oblik modnih krpica!

„Inercija sive svakodnevnice kojoj su se uslijed svjetske krize mnogi odlučili prepustiti bit će jasno rezana šarenim nožem iz ruku jednih od najboljih hrvatskih i svjetskih modnih dizajnera. Dreft Fashion Week Zagreb će na tri dana potaknuti sve oko sebe da zaborave na probleme. Tri dana neće biti mjesta za kredite, račune, rastave, preljube, probleme na poslu, gužve u tramvajima, sastanke na koje kasnite i kišne lokve koje vam zagorčavaju jutra“, rekla je o kampanji Sarah Josipović.

Kampanja Focus on fashion je snimljena dokumentarnom formom, reporterski, na Glavnom kolodvoru u središtu Zagreba. Mladost, inteligencija, ljepota i stil objedinjeni su u ovosezonskoj kampanji, a zaštitna lica su modeli Anja Kukolja i Isabella Rakonić iz agencije Atomic models, koje nose modele njemačkog modnog brenda s.Oliver. Šminku su potpisale Ivana Bugarija i Tina Bošnjak iz Profokusa za Inglot, a kosu Estetic Uvema tim. Fotografirao je prvi objektiv agencije Cropix Srđan Vrančić Vrana.

„Focus on fashion“ je modni protest! Dosta dosade! Dosta sivila! Dosta ružnih misli!
Navijajte za MODU, navijajte za dizajn, navijajte za umjetnost, navijajte za stil. Ako ne znate kako, posjetite Dreft Fashion Week Zagreb i dopustite da vas natjeraju na bolji i ljepši život koji zaslužujete!“, stoji u opisu kampanje.

Odgovori

*