29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne frizure za jesen – zimu

Od opuštenih kovrča preko romantične podignute kose do zalizanih visokih repova moderne frizure za nadolazeću jesen i zimu vrlo su raznolike...

Moderne frizure za jesen – zimu

Od opuštenih kovrča preko romantične podignute kose do zalizanih visokih repova moderne frizure za nadolazeću jesen i zimu vrlo su raznolike.

Ipak, kao i svake sezone, uvijek je nešto više moderno, a nešto manje. Ispod slijedi popis frizura koje će biti ultra moderne u sezoni jesen – zima:

-1- Pletenice

Nema ništa romantičnije, praktičnije, a lakše napraviti kao pletenice. Mnogi stilisti se očito slažu s ovom rečenicom pa su pletenice na samom vrhu modernih frizura.

-2- Podignuta kosa

Podignuta kosa u neku vrstu punđe, od glatke zalizane, do razbarušene pune elektriciteta može proći. Ako ste fan starog holivudskog glamura težite kosi podijeljenoj na stranu i glatkoj, a ako volite opušteniji stil tada vaša podignuta kosa neka bude ležernija.

-3- Šiške

Već u 2010. šiške su napravile svoj veliki povratak, a na modnim pistama ostale su i u ovoj sezoni.

-4- Razdjeljak na sredini glave

Jednostavne frizure s razdjeljkom na sredini glave dominantne su u ovoj sezoni kod puštene kose.

-5- Kratka kosa

Uz dugu kosu kratki pixie stilovi su također moderni.

-6- Kosa u repu

Za razliku od ljeta kada su punđe imale primat nad kosom svezanom u rep, u jesenskoj sezoni se izjednačuju, te možete odabrati ono što vam se više sviđa.