19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako nositi tajice?!

Prije nekoliko godina tajice su se vratile u modu i postale neizostavan komad odjeće. Ali znate li kako ih nositi?! Za početak morate znati kako tajice nisu zamjena za hlače, posebno za bilo koga starijeg od 20 godina...

Kako nositi tajice

Prije nekoliko godina tajice su se vratile u modu i postale neizostavan komad odjeće. Ali znate li kako ih nositi?!  Za početak morate znati kako tajice nisu zamjena za hlače, posebno za bilo koga starijeg od 20 godina.

Slijedi još nekoliko osnova.

Mini

Tajice i suknje su uistinu odlična kombinacija. Ako trenutno nemate inspiraciju kako na nove načine nositi suknju obucite tajice ispod. Suknje omogućavaju da i žene koje ne vole pokazivati noge, nose suknje svih dužina. Boju suknje birajte prema gornjem komadu odjeće, ali imajte na umu kako vas tamnije boje uvijek čine mršavijima.

Duge majice-haljine

Duge majice koje više sliče na haljine idealne su za nošenje preko tajica. Ipak, oprezno s laganim materijalima i ljetnim bojama. Većina ih je presvijetla da bi išla uz crne tajice. Držite se pravila da ako mislite da haljina zahtjeva visoke potpetice bolje je ostaviti noge gole. S druge strane, ako bi išla na ravne sandale i cipele, vjerojatno će ići i na tajice.

Tunike

Ako želite istaknuti svoje tajice tada nosite tunike. Većina tunika odgovara uz tajice i jednostavno ih je uskladiti.

Ravne cipele

Visoke potpetice na tajice izgledaju vrlo retro, ali ne na dobar način. Izbjegavajte potpetice i pokušajte tajice nositi na baletanke, mokasinke,  natikače i ravne sandale. Naravno, postoje i izuzeci, posebno za večernji izlazak, kada na tajice odlično idu i visoke potpetice, ali ako niste sigurni da je kombinacija odlična, radije nemojte eksperimentirati.