29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

7 načina kako nositi tirkiznu boju

Tirkizna je moderna boja ovog proljeća, a posebno će oduševiti žene koje se vole istaknuti i biti primijećene. Tirkizna boja djeluje i na raspoloženje, pa ako ste potišteni tirkizna vam može vratiti vedrinu, gotovo poput žute...

7 načina kako nositi tirkiznu boju

Tirkizna je moderna boja ovog proljeća, a posebno će oduševiti žene koje se vole istaknuti i biti primijećene. Tirkizna boja djeluje i na raspoloženje, pa ako ste potišteni tirkizna vam može vratiti vedrinu, gotovo poput žute.

-1- Tirkizne tenisice

Tirkizne tenisice poput ovih Pradinih na slici možete kombinirati s crnom ili sivom sportskom odjećom, te naravno tirkiznom.

-2- Cipele s tirkiznim uzorkom

Ove cipele u sebi miješaju dva ovosezonska trenda, uzorke i tirkiznu boju. Možete ih nositi na odjeću neutralnih boja i kombinirati s srebrenim ili tirkiznim narukvicama.

-3- Tirkizna vesta

Ova nijansa tirkizne podsjeća na čistu vodu i vedro nebo, a istovremeno je žarka i blaga, zbog toga je odlična za odjevni predmet veće površine. Nosite ovakvu vestu na traper hlače preko bijele pamučne majice.

-4- Sandale s tirkiznim ukrasima

Ove Giuseppe Zanotti sandale s kombinacijom tirkiznih i ukrasa smaragdne boje nepogrešiv su odabir za svaku priliku. Na traper hlače mogu se uklopiti u dnevni look, a uz haljinu odličan su izbor za večernji izlazak.

-5- iPhone maska

Tirkizna Marc by Marc Jacobs maska ili neka slična odličan je izbor za sve trendseterice.

-6- Tirkizna haljina

Tirkizna haljina poput ove Versace izdvojit će vas iz mase, na bilo kojem okupljanju ili zabavi. Idealna je za svaku priliku.

-7- Haljina s tirkiznim uzorkom

Šarena haljina poput uske Versace haljine na slici naglašava eleganciju i sofisticiranost. Savršena je za tople ljetne večeri.