20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako nositi haljine na preklop

Kada su se prvi put pojavile 1972. postale su klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Ipak, postoje sezone kada ih više nosimo i sezone kada su manje moderne. ...

Kako nositi haljine na preklop

Kada su se prvi put pojavile 1972. postale su klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Ipak, postoje sezone kada ih više nosimo i sezone kada su manje moderne.  Proljeće i ljeto 2020. se ubrajaju u prvu skupinu. Već u prošloj sezoni ove haljine postale su pravi trend, a u sezoni pred nama bit će apsolutno neizostavne.

„Majka“ haljina na preklop Diane von Furstenberg ideju je dobila iz udobne sportske odjeće, a svoju kolekciju 1976. haljina na preklop je rasprodala u 5 milijuna komada. Haljine na preklop najčešće su bile od rastezljivih materijala, vrlo živahnih boja i uzoraka, rastezljive, najčešće od žerseja.

Njen moto pod kojim je tada prodavala haljine „Osjećajte se poput žene. Nosite haljine“, ponovo je aktualan, a haljine na preklop će ove sezone postati neizostavan komad garderobe svake zaposlene žene.

Zašto vam treba haljina na preklop?

Haljina na preklop nikad se ne pripisuje određenom trendu, nego je klasika, a zbog svoje multipraktičnosti s njom nećete pogriješiti nigdje. Možete je nositi na doručak, kada vodite dijete u vrtić, na poslovni sastanak, svečanu večeru ili romantičan izlazak.

Kakvu haljinu na preklop tražiti?

DVF original haljine su rastezljive, udobne i ženstvene, ali ovisno o vašem ukusu možete nositi crnu, cvjetnu, apstraktnih uzoraka ili neku vibrantnih boja.

Stil koji vam pristaje

ATLETSKA GRAĐA – Možete izabrati haljinu kakvu želite.

OBLIK PJEŠČANOG SATA: Ova haljina kao da je stvorena za vas. Težite rastezljivim materijalima i utegnite struk koliko možete.

VELIKE GRUDI – Za vas je bolja opcija nešto teži materijal. Pripazite da ne pretjerate s dekolteom.

SITNA GRAĐA – Nemojte nositi haljine ne preklop duže od koljena. Također birajte rukave do oko lakta, a ne duge.

Vezano:

20 jednostavnih savjeta za manji struk i uži trbuh