29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

8 načina da osvježite malu crnu haljinu

Mala crna haljina klasik je koji svaka žena ima u ormaru već desetljećima. Može sama po sebi izgledati fenomenalno, ali uz pomoć različitih modnih dodataka odgovarat će najrazličitijim prilikama. Ovo su neki od prijedloga...

 

8 načina da osvježite malu crnu haljinu

Mala crna haljina klasik je koji svaka žena ima u ormaru već desetljećima. Može sama po sebi izgledati fenomenalno, ali uz pomoć različitih modnih dodataka odgovarat će najrazličitijim prilikama. Ovo su neki od prijedloga.

-1- Remen

Bila ona uska ili nešto malo šira, dodate li remen na malu crnu haljinu potpuno ćete je transformirati. Isprobajte nekoliko različitih remena, na struku ili bokovima, kako biste vidjeli koji vam najbolje pristaje.

-2- Traperice

Nošenje crne haljine na jeans je odličan način da dobijete ekstra outfit. Ako je nosite kao dugu tuniku crna haljina će poprimiti potpuno drugačiji izgled.

-3- Šal

Elegantan šal dati će haljini profinjeniji dojam, dok ćete sa šalom u boji dobiti ležerniji look. Za seksi izgled na crnu haljinu nosite šal animal printa koji ćete uskladiti s cipelama.

-4- Šal kao remen

Ako omotate šal oko bokova ovisno o vrsti šala možete malu crnu haljinu pretvoriti u plesnu ili sportsku.

-5- Čizme / cipele

Ova opcija nudi neograničen broj mogućnosti. Malu crnu haljinu možete nositi na visoke potpetice, ravne cipele, platforme, čizme, gladijatorice, simonice…

-6- Čarape

Čarape i štrample mogu potpuno transformirati haljinu. Za opušteniji look možete nositi neke s neutralnijim uzorkom, za djevojački,  nosite čarape u boji, a za seksi izgled mrežaste ili čipkaste.

-7- Ogrlice

Kada nosite crnu haljinu količina nakita je neograničena. Na taj način jednostavnu haljinu možete pretvoriti u vrlo stiliziranu.

-8- Bolero/jakne

Bolero je posebno koristan kod malih crnih haljina bez rukava. To znači da haljinu možete nositi kroz cijelu godinu neovisno o vanjskoj temperaturi.  Preko dana nosite jednostavan pleteni bolero, za večernji izlazak pamučni ili jeans, a u svečanim prilikama možete se odlučiti i za čipkasti, ako će cipele biti od istog materijala.