23 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Što je previše seksi za posao?

A što nositi ove jeseni u ured da se osjećate seksi, a da pritom ne ostavljate pretjeran dojam:

odjeca-za-ured-f

Što je previše seksi za posao?

Naravno, ono što nosite privatno u slobodno vrijeme ne mora biti pretjerano erotično, a ipak ta ista kombinacija u uredu je previše. Kako biste se mogli okvirno orijentirati evo nekih natuknica po dijelovima tijela.

Dekolte: Previše je ako nitko ne može čuti vašu ni jednu ideju jer sve što čuje je „pogledaj ove, pogledaj ih“. Zbog toga što su blizu vašoj glavi grudi definitivno mogu ometati razgovor. Trebate još znati da nisu dečki jedini koji primjećuju grudi, ukoliko su vam grudi previše naglašene žene će ih također primijetiti, ali definitivno neće biti pozitivno impresionirane. Grudi su dio tijela koji na poslu ne trebate naglašavati jer i najmanja provokativnost može biti okarakterizirana kao pornografija.

Noge: Noge su u poslovnom svijetu najsigurniji način da naglasite svoju seksipilnost, a da ne pređete granicu. Pristojna je dužina do pet centimetara iznad koljena, iako ni s nešto kraćom suknjom nećete prekoračiti granicu, ukoliko gornji dio odjeće nije provokativan. Čarape s uzorkom nikako nisu dobar odabir za ured.

 


Stopala: Kada su u pitanju cipele one će vam dati seksipilnost i osjećaj moći, a bez ikakve mogućnosti da budu vulgarne (osim ako se ne radi o natikačama s visokim platformama ukrašenim perjem). S tim da biste trebali izbjegavati japanke, te kaubojske čizme na haljine,  a po mogućnosti i platforme, jer podsjećaju na cipele iz sexy shopova.

 


Glava: U ured nikako nemojte dolaziti ogoljene glave, preciznije bez šarma, inteligencije, ljubaznosti i uglađenosti.

 

Što nositi ove jeseni u ured da se osjećate seksi, a da pritom ne ostavljate pretjeran dojam:

odjeca-za-ured

Moda za ured - jesen 2014

Moda za ured - jesen 2014

Moda za ured - jesen 2014

Moda za ured - jesen 2014

odjeca-za-ured-2