28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

8 dugih ljetnih haljina koje ćete moći nositi do zime

Maxi haljine su jedan od dominantnijih trendova ovog ljeta, ali kraj godišnjeg odmora nije kraj njihovom nošenju.

8 dugih ljetnih haljina koje ćete moći nositi do zime

Duge haljine su  jedan od dominantnijih trendova ovog ljeta, ali kraj godišnjeg odmora nije kraj njihovom nošenju.

-1-   Ova haljina dovoljno je lagana za ljetno, ali je dovoljno topla da vas ugrije i zimi. Uzorak je prekrasan, a uz bijeli pulover izgledat će odlično.

-2- Ovo je klasični primjerak haljine koju možete nositi bez obzira na godišnje doba. Najiskoristivija je u crnoj bolji, ali ni sa sivom nećete pogriješiti. Visoke potpetice i traper jakna odličan su izbor uz nju za hladnije večeri ili jesenske dane.

-3- Bez obzira na tanji materijal ljubičasta je zimska boja pa ćete ovakvu haljinu moći nositi kroz cijelu godinu. Nažalost samo u svečanim prilikama.

-4- Vidljivo donje rublje je IN, pa je ovakva haljina vrlo trendi.  Ako vas očekuje ovu jesen ili zimu ili neka svečana prilika ovakvu haljinu ostavite u ormaru i odjenite je uz smeđi bolero.

-5- Boje na ovoj haljini dovoljno su tamne da će izgledati fantastično u jesenskim danima. Sa smeđom kožnom jaknom i torbom dojam će biti potpun.

-6- Kroj ove haljine je dovoljno ozbiljan da možete ovakvu haljinu nositi i u dnevnim i večernjim prilikama. Uz crni sako ili džemper možete je nositi cijelu godinu.

-7- Ako volite vintage stil ovakva haljina je za vas. Na nju će odlično pristajati traper, kožna ili vunena jakna.

-8- Haljina je prekrasna. Vrlo klasična pa izgleda odlično za večernje izlaske, a zbog kontrasta boja uz nju vam ne treba vam nakit. Ovakvu haljinu ne samo da ćete moći nositi tijekom cijele godine, nego i mnogo godina.