29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kim Kardashian savjetuje odjeću za tijelo s oblinama

-1- Sve vam mora savršeno pristajati. Iako krojači i šivačice nisu više u modi, većina odjeće Kim Kardashian je šivana po mjeri tako da joj sve savršeno pristaje.

-1- Sve vam mora savršeno pristajati. Iako krojači i šivačice nisu više u modi, većina odjeće Kim Kardashian je šivana po mjeri tako da joj sve savršeno pristaje. Kaže kako i odjeću koju kupi u buticima prije nošenja nosi kod šnajdera kako bi je suzili, potkratili, raširili ili drugo što je potrebno kako bi joj pristajala.

-2- Naglasite struk. Pravilnim izborom remenja možete naglasiti koliko je vaš struk uzak. Remen će također pomoći da vam look izgleda dorađenije. Vintage remenje je njen omiljeni izbor.

-3- Izbjegavajte šlampavu i veliku odjeću. «Znam da je vrlo udobna i izgleda nevjerojatno dobro na Nicole Richie, ali široke tunike i haljine ne pristaju ženama s oblinama. U njima ćete izgledati kao trudnica, a na fotografijama neuredno», kaže Kim.

-4- Trudite se oko izgleda. Svaka žena od broja 34 do 54 bi trebala imati steznjak. «Osobno volim Shapewear by Body Wrap jer imaju odlične tajice u kojima noge izgledaju mršavije, posebno u uskim haljinama».

-5- Zavolite svoje tijelo «Imati veliko samopouzdanje i voljeti svoje tijelo je vrlo seksi. Volim pokazivati svoje obline, a dizajneri poput Thatchera, Antonia Berardi, Preena, Altuzarra, Markusa Lupfer i Briana Lichtenberg imaju odlične haljine koje savršeno pristaju mome tijelu».