28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Predivna ELFS zimska kolekcija koja hladne dane pretvara u pravu modnu pistu

Bilo da ste se odlučili boraviti u prirodi ili dane provoditi u gradu, nije naodmet imati nekoliko odjevnih predmeta koji baš svaki zimski dan pretvaraju u pravu pravcatu modnu pistu!

Donosimo vam nekoliko ELFS prijedloga koji će vas sigurno inspirirati!

Zima je najhladnije godišnje doba kada priroda miruje okovana hladnoćom i mrazom, no to ne znači da i tijekom zime ne možete slijediti trendove i imati vlastiti stil odijevanja koji će vas isticati u gomili. Dapače, i u zimskom izdanju možete iskazati svoje modno umijeće i ostaviti stilski dojam. Bilo da ste se odlučili boraviti u prirodi ili dane provoditi u gradu, nije naodmet imati nekoliko odjevnih predmeta koji baš svaki zimski dan pretvaraju u pravu pravcatu modnu pistu!

ELFS zimska kolekcija inspirirana je upravo zimom i njezinom nepredvidljivošću te donosi, osim prepoznatljivih ELFS kaputa bez kojih ne možemo zamisliti hladne dane, sofisticirane komade od vune koji će vas zagrijati bez obzira na temperaturu na termometru. Osim toplih bijelih pletenih pulovera, tu su i prepoznatljive ELFS kape u pastelnim bojama te trendi jakne u izvedenicama umjetne kože.

Zima je razdoblje kada ne postoje ograničenja kada je vrijeme u pitanju – često su temperature ispod nule, a ponekad nas iznenadi prekrasnim sunčanim danima koje možemo provesti u prirodi. U takvim situacijama najbolje je odabrati ELFS bež kaput koji se nosi preko lepršavih ELFS haljina ili kostima, a zahvaljujući kojem ne trebate previše razbijati glavu o tome što odjenuti na vikend izlet ili na posao. Prepoznatljive ELFS kapute možete kombinirati s puloverima iz ELFS zimske kolekcije i nećete pogriješiti bez obzira na to kuda idete. Ako ih dobro uskladite s ostatkom zimske garderobe, ELFS puloveri mogu se nositi tijekom cijeloga dana, na posao i druženje s prijateljima.

Ako ste, pak, ljubiteljica snijega i boravka na snježnim padinama, u kolekciji se nude efektne crne jakne, upotpunjene umjetnom kožom, koje možete kombinirati s crnim čizmama i upotpuniti trendi ELFS torbama. Sve ove odjevne komade možete nositi u dnevnim, ali i večernjim varijantama, kao i u rano proljeće te je stoga svakako riječ o odličnom odabiru koji otvara brojne mogućnosti kombiniranja.