29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moda jesen – zima 2022 / 2023 – Kakvi KAPUTI se nose

Već smo pisali o modernim kaputima za jesen - zimu 2022/2023 sa stajališta stilista i dizajnera, ali i sami znamo da ono što zaživi na ulicama i postane trend među ženama se s tim ne mora nužno podudarati.

Moda jesen – zima 2022 / 2023 – Kakvi KAPUTI se nose

Već smo pisali o modernim kaputima za jesen – zimu 2022/2023. sa stajališta stilista i dizajnera, ali i sami znamo da ono što zaživi na ulicama i postane trend među ženama se s tim ne mora nužno podudarati. Žene oko sebe, u uredu ili na ulici vidite i znate kakve kapute nose, a mi vam donosimo pregled kaputa koje su posljednjih 10 dana nosile zvijezde, bilo za obične prilike, odlaske na zabave ili neke važne događaje.

Kao što se može vidjeti iznad na fotografijama u galeriji, klasični kaputi su jako popularni, bilo u neutralnim bojama, crnoj, bež ili sivoj, ali uz njih su moderni i karirani kaputi.

Tedi flis (umjetno krzno) moderan je sezonama u neutralnoj smeđoj i crnoj, ali ove godine jako su popularni kaputi od umjetnog krzna i tedi flisa u bordo i crvenoj boji, ali vidimo iznad da je ne treba isključiti ni rozu boju.

Kožni kaputi, bilo u neutralnim bojama ili živahnim i vibrantnim poput crvene, nose se u svim dužinama, bilo u vidu kratkih kožnih jakni ili kaputa maksi ili midi dužine.