18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Najljepši modeli ELFS cruise badića i šorceva

. Najbolja stvar svakog ljeta, osim jedva dočekanog kupanja u moru, definitivno je i kupnja novog kupaćeg kostima u kojem ćete zablistati na plaži. Kako bismo vam olakšali potragu za novim ljetnim outfitom, omiljeni domaći modni dvojac ELFS predstavlja svoju cruise kolekciju kupaćih kostima i šorceva te modnih dodataka za ljeto.

Najbolja stvar svakog ljeta, osim jedva dočekanog kupanja u moru, definitivno je i kupnja novog kupaćeg kostima u kojem ćete zablistati na plaži. Kako bismo vam olakšali potragu za novim ljetnim outfitom, omiljeni domaći modni dvojac ELFS predstavlja svoju cruise kolekciju kupaćih kostima i šorceva te modnih dodataka za ljeto.

Inspirirani nostalgijom za Mediteranom iz prošlosti

ELFS cruise kolekcija inspirirana je retro estetikom prošlog stoljeća, Mediteranom i jednostavnošću koja obilježava period kojeg provodimo na godišnjem odmoru. Esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine nostalgični, svevremenski i luksuzni kupaći kostimi i šorcevi. Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s ostatkom ljetne garderobe, ELFS kupaći kostimi mogu se nositi od jutra do sutra. Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima, izrađeni su većinom u zemljanim tonovima te plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji, dok su muški modeli svi istoga kroja – kratki šorc u šest različitih boja ili s prepoznatljivim elfs uzorcima, a nositi ih možete uz pripadajuću vjetrovku. U raskošnoj ponudi vrhunski ELFS kupaći kostimi oduševit će vas svojom raznolikošću, a svima je zajedničko da u nijednom nećete proći nezapaženo.

Luksuzni ELFS kupaći kostimi namijenjeni su ženama koje se istovremeno žele osjećati seksi i otmjeno, ženama koje se bilo gdje na svijetu osjećaju kao kod kuće jer se osjećaju dobro u svojoj koži. Jednostavnost, nježni romantični volani, asimetričnost i visoki struk odgovaraju tijelu svake žene i glavne su karakteristike nove kolekcije ELFS kupaćeg asortimana. Višenamjenske kreacije lako je nositi od jutra do mraka. Badić uz kaftan izgleda kao cool body, kupaći grudnjak uz jeans hlačice super top, a ako na retro badić dodate oversize košulju i slamnati šešir dobili ste casual ljetni styling.

Ljubiteljice minimalizma ovo ljeto zaljubit će se u jednostavne ELFS jednodijelne badiće. Inspirirani su minimalizmom devedesetih, a volimo ih jer laskaju svakoj figuri i uvijek su u modi te su klasik unutar ljetne garderobe. Fora ih je stilizirati šarenim maramama i velikim slamnatim šeširima, poput basic bodija koji će vas pratiti od bazena do tuluma.

Vječne nostalgičarke oduševiti će retro modeli koji odišu glamurom i elegancijom. Dolaze u tri modela s visokim gaćicama i grudnjakom s košaricama, topom na vezanje te asimetričnim topom na jedno rame s volanima u više različitih boja. Kupaći kostimi visokog struka jedan od najvećih trendova ovog ljeta i moramo priznati kako se jako veselimo ovom trendu jer odlično pristaje baš svima!

Trendovi dolaze i odlaze, ali neke stvari ipak ne izlaze iz mode. Kad je riječ o kupaćim kostimima, to su bikiniji s trokutićima. Upravo će taj model biti najtraženiji model ove sezone, jer dolazi sa dugačkim tankim vrpcama koje nekoliko puta i na više načina možete vezati oko tijela te postići ultra moderan i atraktivan izgled za plažu.

Najšarmantniji ljetni trend svakako su volani koji i najjednostavnije modele pretvaraju u statement kupaći kostim! Model Isabella odaje romantičan, nježan dojam i svakako vas ne ostavlja nezapaženom na plaži. Uz volane dodatan detalj su trakice koje su efektno isprepletene na leđima.

S idealnom dozom seksepila dolaze bezvremenski klasični i elegantni modeli s košaricama za bolju potporu grudi, u kojima se žene istovremeno osjećaju ugodno i ženstveno, svidjet će se modnim klasičarkama.

Preplanuli ten najbolje će istaknuti ELFS kupaći kostimi bijele boje. Bijelo je neizostavna ljetna kombinacija, a svaka modna klasičarka zna da u svojoj garderobi treba imati jedan crni i jedan bijeli kupaći kostim. Od ostalih boja ističu se trendovska maslinasto zelena inspirirana hrvatskim maslinicima i retro narančasta koja ističe brončani ten pogotovo kad ga namažete ljetnim uljem sa zlatnim česticama.

Muška kolekcija šorceva sastoji se od šest modela kratkih hlačica za kupanje s vezicama i džepovima, u jednobojnim nijansama crne, maslinasto zelene i tirkizno plave za klasičare te s našim originalnim uzorcima bostonca, tattooa i maskirnim uzorkom za one koji se ne ustručavaju pokazati i ostaviti dojam.

Svi komadi potrebni za savršeni ljetni look

Trendi detalji onaj su element koji čini razliku te i najjednostavniji kupaći kostim pretvara u statement komad za plažu. Stylish marame i slamnati šeširi najpoželjniji su ljetni modni dodatak ove sezone, a uz to i odličan način kako podignuti svoju modnu kombinaciju za plažu!
Naše svilene marame inspirirane su Mediteranom i na njima se nalaze printevi najpoznatijih građevina hrvatske obale, simboli Splita, Hvara, Dubrovnika… i kao takve idealan suvenir za ponijeti sa ljetovanja. Možeti ih nositi na više načina, a naš prijedlog je da ih vežete oko glave i time zaštitite kosu od jakog jadranskog sunca ili ih zavežete oko bokova kao pareo i dobili ste jako stylish kombinaciju u kojoj možete uživati ispijajući neki od koktela u mnogobrojnim beach barovima niz našu obalu.

Istovremeno šarmantni i praktični, slamnati šeširi u ljetni look unose dašak glamura i baš svaku kombinaciju čini mrvicu posebnijom i drugačijom. S njim se osjećamo profinjeno i elegantno, a on itekako ima i svoju praktičnu stranu te nam služi i kao zaštita od jakih sunčevih zraka. ELFS slamnati šešir dolazi u više veličina oboda i sa klasičnim detaljem crne ili bijele vrpce, a kao takav poslužit će kao točka na i baš svakom vašem ljetnom modnom izdanju.

“Kupaći kostimi već godinama nisu samo odjevni predmeti u kojima skačemo u more već fashion statement komadi koji pričaju našu modnu priču svijetu. S obzirom na to, nije ni čudo da smo im posvetili više pažnje, te ove sezone predstavljamo kolekciju ženskih kupaćih kostima i muških šorceva te pripadajućih i upečatljivih modnih dodataka za ljeto i plažu. Uz obilje trendi detalja i krojeva te prigušenu paletu tonova boja i upečatljivih elfs uzoraka, ova swimwear kolekcija stvorena je za bezbrižno stylish ljeto u kojima ćete bit ultimativna zvijezda plaže.” – izjavio je dizajner Aleksandar Šekuljica.

Klasični, ali opet seksi, ovi su kupaći kostimi i bikiniji doista posebni, a sve ih karakterizira retro štih kojim odišu. Vrhunski materijali, pomno osmišljeni detalji i klasični krojevi laskaju svakoj figuri – glavne su značajke ELFS badića koje bismo itekako voljeli prošetati na plaži.

“Ideja nam je bila stvoriti univerzalne, bezvremenske komade koji se mogu nositi iz sezone u sezonu. Kombinirajući vintage estetiku sa modernim detaljima i sa našim prijašnjim krojevima badića, željeli smo stvoriti luksuznu kolekciju kvalitetnih badića koji su vrlo ženstveni i profinjeni.” – izjavio je dizajner Ivan Tandarić.

“Ukorak sa sveprisutnom ekološkom osvješćenošću i okretanju od brze mode te pretjerane izmjene trendova te kao nastavak naše jesenske kampanje o održivosti u modnoj industriji, želja nam je bila stvariti kvalitetne komade kupaćih kostima i šorceva koji će trajati i nositi se iz sezone u sezonu.” – izjavili su dizajneri.

Nova ELFS sezona prepuna je noviteta, pa su tako uz atraktivnu ljetnu resort kolekciju otvorili i svoj prvi dućan na Hvaru u sklopu hotela Amfora.