28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Triumph kupaći kostimi – pregled kolekcije za 2023.

Kupaći kostimi i ove sezone obuhvaćaju odličnu kolekciju jednodijelnih kao i kolekciju dvodijelnih kupaćih kostima. Dodatna prednost dvodijelnih kupaćih kostima je što se mogu kombinirati različiti modeli donjih i gornjih dijelova kupaćeg kostima što omogućuje dodatnu prilagodljivost modela svakom obliku tijela. Više o izboru kupaćeg kostima prema obliku tijela: Kupaći kostimi za svaki oblik tijela... Pruge su uz animal print te cvjetne uzorke jedan od trendova u kolekciji Triupmph kupaćih kostima. Dok su neke pruge preko cijelog kupaćeg kostim, neke su samo dijelu...
Triumph kupaći kostimi
Triumph kupaći kostimi

Triumph kupaći kostimi

Kupaći kostimi i ove sezone obuhvaćaju odličnu kolekciju jednodijelnih kao i kolekciju dvodijelnih kupaćih kostima. Dodatna prednost dvodijelnih kupaćih kostima je što se mogu kombinirati različiti modeli donjih i gornjih dijelova kupaćeg kostima što omogućuje dodatnu prilagodljivost modela svakom obliku tijela. Više o izboru kupaćeg kostima prema obliku tijela: Kupaći kostimi za svaki oblik tijela – COVER magazin.com

Pruge su uz animal print te cvjetne uzorke jedan od trendova u kolekciji Triupmph kupaćih kostima. Dok su neke pruge preko cijelog kupaćeg kostim, neke su samo dijelu, te mogu biti različito okrenute. Najčešće se radi o plavo bijelim kombinacijama koje su klasične morske kombinacije. Plava boja odgovara različitim tenovima, stoga je čest izbor boje kupaćih kostima.

Moderni kupaći kostimi ove sezone su jednobojni, ali i s uzorkom. Među jednobojnim kupaćim kostimima dominira plava, bež tamnija nijansa narančaste, te bordo. Iste ove boje su uglavnom i podloga za

Dvodijelni Triumph kupaći kostimi

S košaricama dvodijelni Triumph kupaći kostimi su vrlo česti modeli ove sezone, no isto tako se često košarice ne primijete, te samo služe boljoj potpuri, bez dodatnog naglašavanja košarica. Mnogi jednodijelni kupaći kostimi imaju jače naramenice kao i oblikovan gornji dio kupaćeg kostima kako bi pružio jaču potporu. No, prisutni su i modeli s tankim naramenicama, odnosno naramenicama koje se mogu odvojiti ostavljajući prostora za ravnomjerno tamnjenje.

Oblik košarice odnosno gornjeg dijela kupaćeg kostima se može prilagoditi potrebama, ali i preferencijama. Dok će kod nekih trebati čvrste košarice, drugima će prioritet biti ravnomjernije tamanjenje te što manje vezica ili naramenica.

Osim što se mogu kombinirati različiti donji i gornji dijelovi kupaćeg kostima i tako ih prilagoditi sebi, može se i u istim bojama ili s istim uzorcima pronaći više modela, što omogućava da izbor modela bude neovisan o izboru uzorka, odnosno kada se izabere uzorak i boja, dodatno se može birati između nekoliko različitih modela kupaćeg kostima.

Jednodijelni Triumph kupaći kostimi

Jednodijelni kupaći kostimi Triumph i ove sezone obuhvaćaju vrlo različite modele koji se mogu odlično prilagoditi različitim tipovima tijela, kao i različitim preferencijama. Prisutni su jednodijelni kupaći kostimi s krojem kojim se naglašava ili prekriva jedan dio tijela, kao i jednodijelni kupaći kostimi gdje je naglasak na bojama i uzorku.

Moderni su jednodijelni kupaći kostimi u jednoj boji, ali i oni s raznim uzorcima. Stoga bez obzira na preferencije, neće biti teško pronaći odgovarajući kupaći kostim.

Cvjetni uzorci samo su jedan od onih koji su prisutni, a među modernije uzorke se ubraja i animal print koji je prisutan kako na jednodijelnim kupaćim kostimima tako i na dvodijelnim.

Crni Triumph kupaći kostimi

Crni kupaći kostimi su svake sezone moderni, oni jednostavno ne izlaze iz mode, te mogu biti odličan izbor. Od jednostavnih crnih kupaćih kostima, do onih koji imaju naglašen i neobičan kroj, ove sezone su crni kupaći kostimi jednostavno moderni.

Moderni kupaći kostimi i ove sezone obuhvaćaju različite modele, stoga je bitno među modernim kupaćim kostimima pronaći onaj koji odgovara tipu tijela, ali i aktivnostima kojima se bavite.

Vezano: