29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

10 prekrasnih plavih koktel haljina za svadbu

Koktel haljine su odličan izbor za svadbe kada se želi izgledati elegantno, ali ipak ne želimo svečanu elegantnu dugu haljinu. Koktel haljine mogu biti izbor za sve goste na svadbama, od najbliže rodbine, do ostalih gostiju. Uz to one su prilagodljive i obuhvaćaju širi spektar tako da se mogu prilagoditi. Ovakve koktel haljine mogu se odjenuti i u drugim prilikama, svečanim, ali i za koktel partije, domjenke i slično.

10 prekrasnih plavih koktel haljina za svadbu

Koktel haljine su odličan izbor za svadbe kada se želi izgledati elegantno, ali ipak ne želimo svečanu elegantnu dugu haljinu. Koktel haljine mogu biti izbor za sve goste na svadbama, od najbliže rodbine, do ostalih gostiju. Uz to one su prilagodljive i obuhvaćaju širi spektar tako da se mogu prilagoditi.

Ovakve koktel haljine mogu se odjenuti i u drugim prilikama, svečanim, ali i za koktel partije, domjenke i slično.

Plava boja je neutralna, a posebna. S plavom, posebno tamno plavom bojom mogu čak i jednostavne ljetne haljine izgledati elegantno.. Plava boja je boja koja za svečane prilike skoro ne izlazi iz mode, mijenjanju se moderni krojevi haljina, ali plava boja uvijek ostaje prisutna.

Ove sezone moderna je u cijelom rasponu plavih nijansi od svijetlih, pastelnih nijansi do noćno tamne, dok su moderne i jake i upečatljive plave boje.

Moderne plave koktel haljine za svadbu

Vezano: