19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Zara ženska odijela – pregled kolekcije za proljeće i ljeto 2022.

Zara ženska odijela ove sezone se kreću od ležernih do poslovnih te svečanih Zara odijela. Ženska odijela ove sezone su neizostavan modni look za brojne prilike, a kod skoro svih brandova ove sezone odijela su bitan dio kolekcije. Zara ženska odijela za ovu sezonu se kreću u širokom rasponu boja. Moderna su ženska odijela svijetlih boja, pastelna odijela, ali i odijela u jakim i upečatljivim bojama. Ove sezone je teško izdvojiti boju za ženska odijela koja nije popularna.
Zara ženska odijela
Zara

Zara ženska odijela – pregled kolekcije za proljeće i ljeto 2022.

Zara ženska odijela ove sezone se kreću od ležernih do poslovnih te svečanih Zara odijela. Ženska odijela ove sezone su neizostavan modni look za brojne prilike, a kod skoro svih brandova ove sezone odijela su bitan dio kolekcije.

Zara ženska odijela za ovu sezonu se kreću u širokom rasponu boja. Moderna su ženska odijela svijetlih boja, pastelna odijela, ali i odijela u jakim i upečatljivim bojama. Ove sezone je teško izdvojiti boju za ženska odijela koja nije popularna. Sve kombinacije boja su također popularne, te se sa svijetlim odijelima mogu kombinirati svijetli topovi i bluze, ali i neke jake boje, dok se odijelima jakih boja odlično slažu topovi u sličnim nijansama, ali i u kontrastnim bojama.

Kada se govori o krojevima, situacija je vrlo slična kao i kod boja. Moderni sakoi se kreću od skroz kratkih do dugih i oversized krojeva s jednorednim ili dvorednim kopčanjem. Slično je i s hlačama. Moderne hlače su uske, do sredine listova, kao i široke prilično duge hlače.

Zara satenska odijela

Zara je kao i neki drugi brandovi predstavila satenska ženska odijela za ovu sezonu. Iako je saten do sada više bio vezan uz druge odjevne predmete poput bluza, košulja, haljina… ove sezone su česta i odijela od satena.

Svijetla Zara ženska odijela

Svijetla odijela će biti odličan izbor za brojne dnevne ali i svečane prilike poput pričesti i krizmi. Zara svijetla odijela mogu biti odličan izbor i za roditelje i goste. Uz to ona su odličan izbor za ljeto u uredu. Svijetle boje su općenito više ljetne, tako će biti i s odijelima. No, ove sezone svijetla odijela zaista dominiraju scenom. Kada želite upečatljiv dojam ispod bijelog odijela možete odjenuti top ili bluzu u nekoj jakoj boji iako su ove sezone moderne i usklađene boje, te će ispod svijetlog odijela odlično ići i svijetle bluze ili majice.

Tamna Zara ženska odijela

Tamna odijela su neutralna, mogu se prilagoditi za brojne situacije, a ako želite naglasiti odijelo tada na crnom odijelu dvoredno kopčanje i naglašeni gumbi može biti odličan modni detalj. Posebno za poslovne prilike tamna odijela su neizostavna, i mnoge žene koje nose odijela imaju bar jedno tamno odijelo. Najčešće su prisutna crna boja, ali i tamno plava i tamno siva.

Zara ženska odijela jakih boja

Boje su ove sezone glavni hit na svim modnim područjima. Tako je i modernim odijelim. Zelena, žuta, plava, ružičasta, izbor boje možete prilagoditi osobnom stilu i preferencijama. Moderna odijela jačih i upečatljivih boja mogu se kombinirati sa sličnim kao i s kontrastnim bojama topa. košulja ili bluza bit će dobar izbor za poslovne i svečane prigode, dok će topovi kao i pamučne majice biti odličan izbor za casual look.

Kombinacije sa sakoima

Odijelo se može nositi u kompletu, ali je odlično i za kombiniranje s drugim odjevnim predmetima. Neke od kombinacija u kojima se može istaknuti sako donosimo ispod. To pokazuje koliko je mogući kombinacija sa sakoima, te koliko se mogu iskoristiti i i u odvojenim varijantama. Sako, ali i hlače iz odijela se može kombinirati za svakodnevne šetnje, ali i za posao, kao i za izlaske.

Sako se može kombinirati sa suknjama, šorcevima kao i haljinama, za moderan i šik look. Kombinacije na koje se može odjenuti sako ove sezone su brojne, te sako može preuzeti ulogu jakne.

Odijela ove sezone se mogu odjenuti za svečane, poslovne ali i casual situacije. izbor boja i krojeva je zaista širok te se odijela mogu lako prilagoditi svakom stilu i onome što osoba preferira. Uz to odijela se mogu ovisno o modnim dodacima kao i o onome što se odjene ispod odijela prilagoditi te isto odijelo može poslužiti za različite prilike.

Izbor svijetlih boja odličan je za toplije dane, kao i za casual i svečanije situacije, dok će jake boje u svakoj prilici ostaviti upečatljiv dojam. No, moderna su i tamna odijela koja svojom neutralnošću mogu biti odijela za sve prigode.

Vezano: