Site icon Moda

Odlične ŽUTE haljine za maturalnu večer

Mac Duggal

Odlične žute haljine za maturalnu večer

Žuta boja je ove sezone posebno popularna, pa tako i u svečanoj modi kao i u svečanim haljinama. Ovakve haljine će neovisno o kroju samom bojom privlačiti pažnju. Žute svečane haljine su ženstvene, elegantne, a istovremeno upečatljive. Ove sezone moderne svečane haljine pa tako i haljine za maturalnu večer uključuju i duge i kratke haljine, a ističu se haljine na jedno rame koje su elegantne i ženstvene, haljine s prorezom na nozi, haljine s ukrasima, mašnama ili volanima.

S nijansama žute se možete poigrati te, prilagoditi svome tenu, boji kose, ali i dojmu koji želite postići. Toplo žute boje uglavnom bolje pristaju srednje tamnom i tamnijem tenu, osobama toplog podtona. Za osobe svjetlijeg tena i hladne podtonove uglavnom će bolje odgovarati pastelni i nježnije nijanse žute. Osim bojom haljinu i krojem možete prilagoditi sebi i koja odgovara vašem tipu tijela. Više: Haljina prema tipu tijela – kako prekriti nedostatke

Ispod donosimo ideje za moderne i elegantne svečane haljine u žutoj boji za maturalnu večer:

No, bitno je izabrati haljinu u kojoj se osjećate dobro, jer će takva haljina i izgledati bolje. Kod izbora žute haljine kroj zaista može biti u drugom planu budući da će već sama boja preuzeti bitnu ulogu u izgledu i dojmu.

Ove sezone se žute haljine slažu odlično s raznim bojama, tako da je izbor modnih dodataka širok, a ako želite usklađivati tada se vodite za podtonom boje.

Vezano:

Exit mobile version