25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

15 najljepših haljina za maturalnu branda Marchesa

Brand Marchesa odličan je brand visoke svečane mode, a njihove haljine za maturalne zabave mogu poslužiti kao inspiracija najnovijih trendova. Maturalne haljine variraju od klasičnog sirena stila, haljina jednostavnih linja s naglaskom na boju ili materijal, ali i haljina koja imaju dodatke i koje se ističu detaljima. Moderne maturalne haljine branda ove sezone variraju od midi do dugih haljina, iako su pretežno zastupljene duge haljine.

15 najljepših haljina za maturalnu branda Marchesa

Brand Marchesa odličan je brand visoke svečane mode, a njihove haljine za maturalne zabave mogu poslužiti kao inspiracija najnovijih trendova. Maturalne haljine variraju od klasičnog sirena stila, haljina jednostavnih linja s naglaskom na boju ili materijal, ali i haljina koja imaju dodatke i koje se ističu detaljima.

Moderne maturalne haljine branda ove sezone variraju od midi do dugih haljina, iako su pretežno zastupljene duge haljine.

Haljine su prekrasne, posebne, a istovremeno jednostavne i bez pretjerivanja.

Maturalne haljine su svečane i one su ipak svečanije haljine od klasičnih svečanih haljina za koktele ili za goste na svadbama. Maturalne haljine su u pravilu u rangu kuma na vjenčanju i slično. No, maturalne haljine ne moraju biti balske haljine, one mogu biti i kraće i duže, ali s određenom dozom posebnosti i elegancije.

Romantične haljine mogu biti odličan izbor, bez obzira da li naglasak bio na uzorku ili volanima. Šljokice i sjajni materijali ove sezone su popularan izbor.

Naglasak može biti i na dekolteu, popularni za svečane haljine su ravni izrezi te V izrezi. Dok su naramenice ove sezone prisutne u svim varijantama, kao i haljine bez naramenica. Haljine na jedno rame također su jedan od popularnih izbora.

Moderne boju se sve nijanse plave, od klasične tamno plave do pastelnih nijansi plave, svijetle pastelne nijanse, ali i jake boje, posebno s naglaskom na svjetlucave materijale. Boje zlata, srebra, kao i razne druge svjetlucave nijanse ove sezone su posebno moderne.

Vezano: