19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne traperice za proljeće/ljeto 2022.

Traperice su odjevni predmet koji je skoro pa neizostavan svake sezone. Odlično se može uklopiti u različite lookove, udoban je i praktičan.

Moderne traperice za proljeće/ljeto 2022.

Traperice su odjevni predmet koji je skoro pa neizostavan svake sezone. Odlično se može uklopiti u različite lookove, udoban je i praktičan.

Moderne traperice za proljeće i ljeto 2022. su prilično raznolike. Moderne su uske ali i vrećaste traperice, kao i traperice koje izgledaju kao muške.
Dužine traperica variraju od listova do traperica koje se dijelom vuku po podu. Skoro da nema dužine koja nije moderna ove sezone, stoga izbor prilagodite stilu i obliku tijela, jer su sve dužine moderne.

Ove sezone dodatak su ukrasi na trapericama koji su vrlo česti.

Neki od osnovnih trendova za proljeće i ljeto su:

  • traperice u bojama, popularne su plave, ali i šarene traperice kao i jednobojne traperice u drugim bojama, posebno bijele i crne
  • ukrasi na trapericama, perle, kamenčići, bilo kakvi ukrasi su ove sezone bitni
  • moderne su i uske i šire traperice
  • moderne traperice su i niskog i visokog struka

Ove sezone traperice mogu biti zaigrane, vesele, mogu biti ne samo dopuna stilu, nego i nositelj stila te dominantan dio looka.

Moderne traperice za proljeće/ljeto 2022. D&G

Proljeće i ljeto ove sezone više nego inače karakteriziraju jake i žive boje. To je vidljivo i na kolekciji D&G koja je zaigrana, te su prisutne traperice različitih boja i uzoraka. Svi trendovi sezone su odlično prezentirani u ovoj kolekciji i pokazatelj su traperica za sezonu proljeće i ljeto.

Ako traperice radije birate prema kroju, donosimo moderne kombinacije s različitim tipovima odjeće i obuće, te kako ove sezone kombinirati traperice s ostatkom odjeće za moderan look.

Moderne traperice za proljeće/ljeto Zara

I Zara u kolekciji za proljeće ljeto ima traperice različitih boja, od bijele do raznih nijansi plave, kao i traperice s uzorcima.

Opuštene traperice, kako visokog tako i nižeg struka su u trendu, te različite dužine traperica.

Moderne traperice za proljeće/ljeto Mango

Mano traperice su opuštene, ležerne, te prilagodljive različitim stilovima.

Moderne traperice za proljeće/ljeto Liu Jo

Uske traperice – Moderne traperice za proljeće/ljeto

Skinny traperice moderne su i ove sezone. Njihova odlika je da prijanjaju uz tijelo i prate liniju tijela, odnosno naglašavaju liniju tijela.

Odlično se kombiniraju s čizmama ali i sa sandalama. Ove sezone mogu se dodatno naglasiti ukrasima i sjajem na obući.

I ove sezone prisutne su uske traperice visokog, ali i nižeg struka. Kakve su moderne uske traperice, te kako ih kombinirati za moderan look ove sezone pogledajte ispod:

Trapez traperice – Moderne traperice za proljeće/ljeto

Trapez traperice za stil iz sedamdesetih ove sezone je prisutan u mnogim kolekcijama. Može se kombinirati s majicama, košuljama, ali i sakoima.

Traperice ravnih nogavica – Moderne traperice za proljeće/ljeto

Traperice koje djeluju ležerno, opušteno, te se lako kombiniraju. Ovakve traperice su mnogima izazove, no moderan dojam je zagarantiran.

Traperice opuštenog stila – Moderne traperice za proljeće/ljeto

Ovakve traperice mogu se kombinirati za različite prilike, od opuštenih do izlazaka. S njima se mogu kombinirati kratki topovi, košulje, ali i sakoi. Stoga se lako mogu koristiti uz različit gornji dio, za razne prilike. Odlika ovog tipa traperica je da osim što su moderne su udobne, ali i prilagodljive. Kao i kod ostalih tipova dominiraju boje plava, bijela, crna, ali i traperice u izraženim bojama.

Za dodatno naglašen moderan look izaberite opuštene traperice s nekim dodatnim ukrasima.