19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Niste sigurni što darovati? Evo najzanimljivijeg prijedloga darova za žene.

Biranje savršenog dara za nju može biti teško, jer on mora biti potreban i mora govoriti koliko vam je stalo. Odakle krenuti i kako odabrati dar koji će joj izmamiti osmijeh na lice? Pripremili smo za vas vodič s prijedlozima darova za žene koji će zasigurno biti pun pogodak...

Biranje savršenog dara za nju može biti teško, jer on mora biti potreban i mora govoriti koliko vam je stalo. Odakle krenuti i kako odabrati dar koji će joj izmamiti osmijeh na lice? Pripremili smo za vas vodič s prijedlozima darova za žene koji će zasigurno biti pun pogodak.

Koji dar svaka žena potajno želi?

Tanje ili deblje ogrlice i medaljoni odličan su dar za rođendan, blagdane, Valentinovo ili bilo koju drugu prigodu, pogotovo ako je osoba koju želite razveseliti ljubiteljica nakita. Jedna od glavnih prednosti odluke o takvoj kupnji jest da vam ne trebaju nikakve posebne informacije o veličini pa nećete pogriješiti. Zlatni, srebrni, ružičasti ili nakit od kombiniranih kovina – izbor je velik, a najvažnije je da primjerak ili komplet koji ste odabrali odgovara ukusu i stilu žene koja će ga nositi. Pritom ne treba zaboraviti da su i viseće naušnice trendi modni dodatak koji može začiniti svaku modnu kombinaciju, pogotovo u kombinaciji s odgovarajućom ogrlicom. Možete birati između modela romantičnog, elegantnog, zabavnog ili sofisticiranog stila.

Privlačnost jednostavnog kardigana nikada ne treba podcijeniti. On majstorski dodaje osjećaj elegancije i romantičnosti, a istodobno je dovoljno udoban i mekan za izležavanje po kući. Pleteni kardigan od mekog finog materijala može biti savršen modni dar ove zime. Izaberite onaj koji izgleda kao da je nadahnut baletom, s malim volanima ili rupičastim pletivom.

Kad već fokus stavljamo na udobnost, nije naodmet razmisliti o kupnji trenirke čiji je gornji dio majica s kapuljačom. Hoodica se može nositi s donjim dijelom na military čizme ili tenisice, a može se nositi i odvojeno ispod blejzera za kul street dojam. Pronađite kombinaciju za koju mislite da će joj se svidjeti na https://answear.hr/k/zene/odjeca/kompleti, a možda koji kupite i sebi kad vidite koliko različitih boja i krojeva nalazi se u ponudi.

Nakon što je nastupilo razdoblje u kojem smo bili prisiljeni boraviti većinom u kući, svi smo ponovno naučili da je udobnost velika stvar. Dakle, vrijeme je da pokrenete Netflix i malo se opustite uz mekanu i luksuznu odjeću za spavanje od svile. Zahvaljujući termoregulirajućoj tkanini, takvi setovi su udoban i elegantan dar, a dostupni su u nizu nijansi i modela od kojih neki imaju i porub od čipke.

Tražite poseban mali dar za ženu? S ovim darom ne možete pogriješiti.

Često toliko podcijenjene, i čarape mogu biti uzbudljive. Izaberite fine čarape napravljene od kašmira koje će joj dati osjećaj luksuza. Dostupne su u nizu boja, a naš odabir su visoke čarape koje može nabrati oko gležnja svojih čizmica na vezanje i dopustiti im da decentno proviruju iz njih. Takve čarape su ove sezone Apen-šik!

Narukvica sa zlatnom ili srebrnom pozlatom razveselit će svaku ženu. Od narukvica brendova poput Lauren Ralph Lauren, Answer Labs ili Guess do dizajnerskog remek-djela brenda Ania Kruk, pred vama će u online trgovini answer.hr zablistati pravo bogatstvo narukvica raznih oblika, materijala i dodataka. Za svaki stil ponešto. Možete izabrati chunky masivne lanac-narukvice, decentne narukvice s malim privjescima do onih ukrašenih kamenčićima, a koju god izabrali, sigurni smo da će njihov sjaj unijeti sjaj i u njezine oči kad vidi što je dobila na dar.

Odlučite li se darovati mali kožni novčanik ili onaj većih dimenzija, pokušajte se sjetiti koje je veličine bio njezin stari novčanik. Neke žene vole u novčaniku držati nekoliko kartica, malo gotovine i to je – to, dok neke u njemu nose kartice, gotovinu, kovanice, račune, slike, a o tome će ovisiti i veličina novčanika koji će joj biti najkorisniji. On može biti u klasičnim bojama crne, smeđe, bež, a može biti i u odvažnim bojama purpurnocrvene, ljubičaste ili u nekoj metalik-nijansi, sve ovisi o tome kakav joj je karakter. Nakon što ste dobro razmislili koji novčanik tražite, vrijeme je da krenete u kupnju. Ženski novčanici na answear.hr sigurno će vas oduševiti i među njima ćete zasigurno pronaći onaj idealan. Zamotajte ga, ukrasite mašnom, dodajte karticu s osobnom porukom i gledajte njezin osmijeh na licu dok odmotava dar.