26 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kakva je stepenasta frizura najmodernija

Kada govorimo o stepenasto šišanim frizurama najmodernija je ona za poludugu i dugu kosu, gdje se šiške spajaju s ostatkom kose, a praktički postupno se kosa kreće stanjivati i šišati u ravnini sa šiškama koje uokviruju lice. Stepenasta frizura je postupno šišana kosa koja se šiša u kaskadnoj formi. Obično se šiša u nekoliko kaskada u razmaku od nekoliko centimetara, ali najčešće se i kaskade preklapaju pa je teško reći gdje točno počinje jedan sloj a novi završava.

Kakva je stepenasta frizura najmodernija

Već nekoliko sezona ne može se sa sigurnošću reći koja je frizura modernija, stepenasto ili ravno šišana, jer u jednakoj mjeri dominiraju na ulici ali i među poznatim osobama.

Kada govorimo o stepenasto šišanim frizurama najmodernija je ona za poludugu i dugu kosu, gdje se šiške spajaju s ostatkom kose, a praktički postupno se kosa kreće stanjivati i šišati u ravnini sa šiškama koje uokviruju lice.

Stepenasta frizura je postupno šišana kosa koja se šiša u kaskadnoj formi. Obično se šiša u nekoliko kaskada u razmaku od nekoliko centimetara, ali najčešće se i kaskade preklapaju pa je teško reći gdje točno počinje jedan sloj a novi završava.

Ispod su novije fotografije Heidi Klum koje vjerno oslikavaju kakva bi stepenasta frizura bila najmodernija ovog ljeta.